Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi životni ciklus grupe Grč

Novi životni ciklus grupe GrčNeuništvi riječki alternativni sastav Grč koji već više od dva desetljeća predvodi karizmatični Zoran Štajdohar Zoff nastupom na ovogodišnjoj Harteri na sam petak 13-ti otvara novi životni ciklus u svom umjetničkom opusu. Naime, nakon nastupa u riječkoj Dvorani mladosti povodom proslave 30. godina Novog vala i punka, Zoff je okupio posve novu postavu koju čine prokušani riječki glazbenici.

Orijen Modrušan iz grupe Grad na gitari, Zoran Žmirić na basu nekada je svirao isti instrument u Gradu, Lauferu i Sestrama, a javnosti je poznat i kao fotograf, kolumnist, i književnik, te na bubnjevima Zoran Kovač Kiss koji je također nastupao sa Sestrama i još nekolicinom gradskih rock bendova.

Velika je novost da će Grču nakon 20 godina tvrdoglavog demo statusa ”po vlastitom odabiru” biti napokon objavljen album prvijenac za diskografsku kuću Dallas records na kome će se naći svi njihovi najbolji radovi. Grč također radi i na novim pjesmama, a znatiželjne uši saznaju da je bend usviraniji no ikad te da su napustili heavy izričaj u korist alternativnog post new vawe naboja koji je Grč krasio krajem 80-ih godina.

Grč je odnedavno otvorio i svoj online profil na MySpace stranicama.

Objavljeno 11.06.2008.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)