Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi dotiču Mjesec na Gradini

Putokazi dotiču Mjesec na GradiniEkskluzivan glazbeno-scenski susret s uspješnicama iz recentnih projekata Putokaza dogoditi će se 25.07.2010. na Trsatu.

U doba opće prevlasti korporativnog popa, hrabrost, inovativnost i vizija što je potvrđujemo posljednjim albumom Mjesec, ne prestaje privlačiti pozornost.

Amalgam perfektnih pop-komada i uzbudljivih putovanja u naše nepoznate unutrašnje svjetove rijetko je viđen projekt na domaćoj sceni. I, što je najbolje – daje rezultate.

Koncertni happenning propituje polazišta na kojima izrasta ono što danas nazivamo etno-glazbom. Na djelu je kulturološki intrigantna misija ispisana emotivnim rukopisom. Susret je to s arhetipskim emocijama. I pitanjem: je li moguće arhetipske emocije izraziti jezikom koji je od naših unutrašnjih počela udaljen onoliko koliko nam to priređuje razvoj tehnologije?

Vokalna magija Putokaza u scenskom uprizorenju dobiva novu dimenziju sinkroniziranjem koreografije pjevačica, posebno načinjenih video-projekcija i svjetlosnog dizajna koji naglašava siluete i sjene što podcrtava trip-pop glazbenu atmosferu.

Objavljeno 19.07.2010.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash