Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi - Noć puna mjeseca

Putokazi - Noć puna mjesecaHodeći za srebrnim tragovima što ih ostavlja okrugli, samotni nebeski putnik u sve toplijim ljetnim noćima, Putokazi se nalaze usred koncertnog niza nazvanog Noć puna Mjeseca.

Pored začudnog glazbenog materijala s posljednjeg albuma ”Mjesec”, gdje god nastupe, srebrne putnice donose sa sobom i pregršt uspješnica s prethodnih albuma, ”Androide” i ”Nove Zemlje”. S takvim putnicama, svemir zaista nema granica.

Gdje su postaje toga puta? Eto ih u Matuljima 11. srpnja, u Grosswarasdorfu (Austrija) 16. srpnja, u Rijeci 25. srpnja, u Jadranovu 28. srpnja, u Poreču 13. kolovoza.

Je li to sve? Naravno da nije, u ženskim se torbicama uvijek može pronaći štogod neočekivano. Ovaj put to je filmski mini dokumentarac o izradi spota ”Helleya, planet Nova Zemlja”, sniman VHS kamerom godine 2000.

Putokazi se, eto, prisjećaju u kakvom su ”filmu” bili te godine. Sjećate li se vi u kakvim ste vodama bili prije deset godina? (filmić na www.putokazi.hr )

Povrh toga, kad je već riječ o vodi - koja nas ljeti uvijek upućuje na osjećaj slobode, a nebeske hodače i na bestežinsko stanje - Putokazi su pripremili prvi remix teme s ”Mjeseca”. To je remix teme ”Vodena”, što ga potpisuju glazbeni producenti Marko Grabber i Krešimir Tomec. Marko je član slovenskog banda Kisha, Krešimira znamo iz grupe Cubismo.

Promocija pjesme ”Vodena” (Grabber & Tomec Rmx) ostvarena je u eteru Otvorenog radija, u emisiji Domestica, u srijedu, 30. lipnja.

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Ja sam polako odabrala neki svoj ton i zvuk vokala tako da sad puno teže padam pod utjecaje.
Natali Dizdar