Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi - Noć puna mjeseca

Putokazi - Noć puna mjesecaHodeći za srebrnim tragovima što ih ostavlja okrugli, samotni nebeski putnik u sve toplijim ljetnim noćima, Putokazi se nalaze usred koncertnog niza nazvanog Noć puna Mjeseca.

Pored začudnog glazbenog materijala s posljednjeg albuma ”Mjesec”, gdje god nastupe, srebrne putnice donose sa sobom i pregršt uspješnica s prethodnih albuma, ”Androide” i ”Nove Zemlje”. S takvim putnicama, svemir zaista nema granica.

Gdje su postaje toga puta? Eto ih u Matuljima 11. srpnja, u Grosswarasdorfu (Austrija) 16. srpnja, u Rijeci 25. srpnja, u Jadranovu 28. srpnja, u Poreču 13. kolovoza.

Je li to sve? Naravno da nije, u ženskim se torbicama uvijek može pronaći štogod neočekivano. Ovaj put to je filmski mini dokumentarac o izradi spota ”Helleya, planet Nova Zemlja”, sniman VHS kamerom godine 2000.

Putokazi se, eto, prisjećaju u kakvom su ”filmu” bili te godine. Sjećate li se vi u kakvim ste vodama bili prije deset godina? (filmić na www.putokazi.hr )

Povrh toga, kad je već riječ o vodi - koja nas ljeti uvijek upućuje na osjećaj slobode, a nebeske hodače i na bestežinsko stanje - Putokazi su pripremili prvi remix teme s ”Mjeseca”. To je remix teme ”Vodena”, što ga potpisuju glazbeni producenti Marko Grabber i Krešimir Tomec. Marko je član slovenskog banda Kisha, Krešimira znamo iz grupe Cubismo.

Promocija pjesme ”Vodena” (Grabber & Tomec Rmx) ostvarena je u eteru Otvorenog radija, u emisiji Domestica, u srijedu, 30. lipnja.

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)