Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi opet iznenađuju!

Putokazi opet iznenađuju!Nakon korištenja tehnologije 21. stoljeća i prvog hrvatskog interaktivnog spota ”Šumska”, Putokazi opet iznenađuju novim video spotom vraćajući se četiri desetljeća u prošlost.

Glazbeni broj ”Vodena (Grabber & Tomec Rmx)” koji se ovih ljetnih dana zavrtio u radijskom eteru, tražio je umjetničke snimke podvodne igre oblika, svjetla i ženskog tijela. Pronađene su u 1970-tim godinama - u arhivi Petra Trinajstića, poznatog riječkog majstora filma, filmskog scenarista i redatelja.

Nemirni duh sedamdesetih ispunjen je simbolikom, a erotizam tijela vidljiv u razigranom ispreplitanju svjetla i sjene. San, maštanje ili stvarnost? Otkriti mogu gledatelji, premijerno, već na koncertu Putokaza, 25.07.2010., na Trsatskoj gradini s početkom u 21.30.

Pored začudnog glazbenog materijala s posljednjeg albuma ”Mjesec”, u noći punoj mjeseca, srebrne će putnice izvesti i pregršt uspješnica s njihovih prethodnih albuma, ”Androide” i ”Nove zemlje”.

Video remix potpisuje Kreativni odjel iz Rijeke.

Objavljeno 25.07.2010.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević