Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječani na Marsu!

Riječani na Marsu!Mars festival vraća se ove godine u novom i osvježenom izdanju, u petak 28.05. A na njemu će nastupiti i riječke snage...

Riječke snage predstavljaju:
Father na svom prvom zagrebačkom nastupu s novim materijalom koji izlazi na jesen. Osnovani su 2000. godine i nakon nekoliko godina građenja u demo svijetu snažno se probila 2005. svojim fenomenalnim debijem ”Inspirita” čiji tekstovi su u potpunosti bili na engleskom i čiji zvuk je bio veliko osvježenje za našu scenu.

Quasarr je sa svojom ”Propagandom” najavlio skori izlazak njihovog novog albuma. Pripadajući videospot u režiji Kreativnog odjela imao je nedavno premijeru u Rijeci, a masteringom snimke pozabavio se Joe Frigoletto, poznati američki producent i dobitnik Grammyja koji je dosad surađivao s imenima poput INXS, Alice In Chains i Blondie.

Tu je i grupa Grad, koja je u osamdesetima izletjela hitovima ”Ima li nešto” i ”Vodi me”. Devedesete su obilježili s ”Biti normalan”, nulte s ”Eni”, ”Glad” i ”Nebo”, dok će kraj desetljeća sigurno pamtiti po ”Prazniku” i ”Milijun”, istaknutim favoritima albuma ”Ne”.

Objavljeno 24.05.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)