Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stereo Dvorana ponovno aktivna!

Stereo Dvorana ponovno aktivna!Samo tri tjedna nakon što se zatvorila, Stereo Dvorana ponovno otvara svoja vrata 16. 04. 2010. I to za najduži koncert Leta 3 ikada. Prva svirka letovaca u Stereu biti će najduži klupski koncert u povijesti benda i trajati će – nekoliko sati.

Tijekom nastupa bendu će se pridružiti i brojni glazbeni gosti, a Let 3 će u Stereu promovirati izlazak svog vinilnog box-seta Živa pička. Koncert je zamišljen kao kombinacija njihovog uobičajenog sviračkog programa s onim nedavnim za promociju reizdanja Two Dogs Fucking i El Desperado.

Ulaznice za najduži koncert Leta 3 po cijeni od 60 kuna u prodaji su samo u riječkim Dallas Music Shopovima – onom u Splitskoj 2a, te novom Rijeka-Pariz-Texas u Matije Gupca 3. Cijena na dan koncerta iznosit će
70 kuna.

Pritom su Dallas Music Shopovi pripremili posebnu ponudu za sve fanove Leta 3. Svaki kupac karte od 29. ožujka do 4. travnja dobit će 20% popusta na sve formate albuma Živa pička, El Desperado i Two Dogs
Fucking, a uz to i poster na poklon.

Svi kupci karte od 04. do 16. travnja ulaze i u ždrijeb za pet vrijednih nagrada Dallas Music Shopova (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

Otvaranje vrata: 21:00

Početak koncerta: 22:00

Cijena ulaznice: 60/70 kn, pretprodaja Dallas

Objavljeno 15.04.2010.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com