Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Troje Riječana nominirano za nagradu ’’Zlatna Koogla’’

Troje Riječana nominirano za nagradu ’’Zlatna Koogla’’ Glazbena nagrada ’’Zlatna koogla’’ ove bi godine mogla stići na riječke adrese. Naime, u dvije kategorije nominirano je ’’samo troje’’ riječkih glazbenika. U kategoriji instrumentalist godine snage će odmjeriti Vlado Simchich Vava (’’Soundtrack’’, gitara) i Saša Markovski (’’Diskonnekted LP’’, klavijature), dok je u kategoriji producent godine nominiran Ivo Popeskić (’’Sunce se ponovo rađa’’ - Massimo).

Osim u kategoriji za najboljeg instrumentalista Vava je osvojio i nominaciju za najbolji album godine.

U kategoriji instrumentalist godine Vavi i Markovskom društvo će praviti Franko Krajcar (’’Pensieri’’, multiinstrumentalist), Damir Avdić (’’Mrtvi su mrtvi’’, gitara) i Yula (’’Sinestet’’, glas)

”Ovo mi je prva glazbena nominacija u životu, i to s prvom pločom koju sam objavio. Moram priznati da sam vrlo zadovoljan. Po meni Zlatna koogla ima puno bolje posložene kategorije od Porina.” rekao nam je Saša Markovski.

Za producenta godine, uz Ivana Popeskića, nominirani su: Jura Ferina i Pavle Miholjević (”Sputnik” - Vatra), Đani Pervan (”Proteini i ugljikohidrati” - Letu Štuke), Goran Bregović (”Zdravo Marijo” - Severina) i Srđan Sekulović Skanski (”Pandorina kutija” - Dino Dvornik).

Tko će okititi ’’Zlatnom kooglom’’, a tko ’’Zlatnim rooglom’’ ovisi isključivo o vama. Za svoje favorite možete glasati na službenim stranicama ’’Zlatne koogle’’.

Objavljeno 09.02.2009.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix