Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 na Gradini - Ekskluzivna pretpremijera novog albuma ”Negativ”

Urban & 4 na Gradini - Ekskluzivna pretpremijera novog albuma ”Negativ”Nakon što je prošle subote pomalo nenadano ostavio iza sebe Lemonheadse i druge poznate izvođače na Rokaj festu u Zagrebu gdje je oko 10.000 ljudi na sav glas pjevalo njegove najveće hitove, Damir Urban se sa svojom četvorkom vraća u svoj grad da bi pretpremijerno predstavio novi album ”Negativ”. Mjesto je Trsatska gradina, dan je petak, 11. srpnja, a vrijeme početka koncerta u 21:30.

Zapravo mi na probama radimo isključivo nove stvari. I napravili smo ih tisuće. Međutim, mnogo tih pjesama ostanu nezavršene. Imamo tone i tone materijala - kaže Urban svjestan da se već neko vrijeme u javnosti čeka njegov novi album čije je dovršenje odgođeno zbog teške povrede noge bubnjara Marka Bradaschie na koncertu u Osijeku.

Zbog ograničenog kapaciteta Gradine i specifične prirode ambijenta za očekivati je da će Urbanov koncert biti initimnijeg karaktera, baš kao što je bio i njihov ”neformalni” prošlogodišnji nastup u istom prostoru.

Koncert u sklopu manifestacije ”Ljeto na Gradini” svojevrsni je uvod u srpanjsku sezonu događanja na Trsatskoj gradini koju organiziraju članovi udruge Bašćinski glasi, a donosi mnoštvo zanimljih koncertnih i kazališnih programa koje možete pregledati na stranici www.bascinskiglasi.hr.

Ulaznice po cijeni od 80, 100 i 150 kuna su u prodaji u Turističkom informativnom centru na Korzu, Kartomatu i u Caffe baru Gradina. Pretprodajna cijena ulaznica je 20 kuna manja od redovne cijene i traje do sedam dana prije početka svakog programa.

Dio atmosfere s koncerta Urbana & 4 na Rokaj festu 2008.

Objavljeno 09.07.2008.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison