Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vavin ”Soundtrack” u zagrebačkom Dallas Music Shopu

Vavin ”Soundtrack” u zagrebačkom Dallas Music ShopuPosljednji Vavin album ”Soundtrack” objavljen prije nekoliko mjeseci kritika je jednoglasno pohvalila, a kolege glazbenici dočekali su kao još jedan dokaz njegovog izvanrednog i raznolikog stvaralačkog opusa. Radi se o albumu koji je zamišljen, kako mu i samo ime govori, kao filmski soundtrack.

Skladbu po skladbu prati fantastična priča o putovanju osebujnog Riječanina Fausta Serdoza. Vava je i autor ovog proznog teksta koji prati album. Ovo jedinstveno izdanje snimljeno je u potpunosti na 4-kanalnom kasetofonu, opremljeno je izuzetno atraktivnim omotom, a kao bonus tu je i nikad objavljena pjesma Laufera ”Jezik otkinutih ruža”.

Nakon rada u Lauferu i svog prvog solo albuma ”Del Mono” Vava je ”Soundtrackom” svima ponovo servirao nešto novo i pomalo iznenađujuće, ali je istovremeno i oduševio.

Nakon predstavljanja albuma u Rijeci, Vava će ove subote u 13.00 sati album predstaviti na sasvim poseban način u Dallas Music Shopu u Zagrebu, Masarykova 6.
Isti dan biti će pušteni video spotovi za dosadašnja dva singla s albuma ”Tristan da Cunha” i aktualni ”Mafra” koji je izradila Marina Jurjević, umjetnica koja živi i djeluje u Londonu, a spot je dio postava njezine izložbe ”4 lica Virginije Woolf” koja je ove jeseni bila predstavljena u Rijeci.

Objavljeno 20.11.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)