Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vavin ”Soundtrack” u zagrebačkom Dallas Music Shopu

Vavin ”Soundtrack” u zagrebačkom Dallas Music ShopuPosljednji Vavin album ”Soundtrack” objavljen prije nekoliko mjeseci kritika je jednoglasno pohvalila, a kolege glazbenici dočekali su kao još jedan dokaz njegovog izvanrednog i raznolikog stvaralačkog opusa. Radi se o albumu koji je zamišljen, kako mu i samo ime govori, kao filmski soundtrack.

Skladbu po skladbu prati fantastična priča o putovanju osebujnog Riječanina Fausta Serdoza. Vava je i autor ovog proznog teksta koji prati album. Ovo jedinstveno izdanje snimljeno je u potpunosti na 4-kanalnom kasetofonu, opremljeno je izuzetno atraktivnim omotom, a kao bonus tu je i nikad objavljena pjesma Laufera ”Jezik otkinutih ruža”.

Nakon rada u Lauferu i svog prvog solo albuma ”Del Mono” Vava je ”Soundtrackom” svima ponovo servirao nešto novo i pomalo iznenađujuće, ali je istovremeno i oduševio.

Nakon predstavljanja albuma u Rijeci, Vava će ove subote u 13.00 sati album predstaviti na sasvim poseban način u Dallas Music Shopu u Zagrebu, Masarykova 6.
Isti dan biti će pušteni video spotovi za dosadašnja dva singla s albuma ”Tristan da Cunha” i aktualni ”Mafra” koji je izradila Marina Jurjević, umjetnica koja živi i djeluje u Londonu, a spot je dio postava njezine izložbe ”4 lica Virginije Woolf” koja je ove jeseni bila predstavljena u Rijeci.

Objavljeno 20.11.2008.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)