Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Ri Rock Autobus u Križevcima

Video: Ri Rock Autobus u KriževcimaRi Rock Autobus, nedavno pokrenuti projekt Udruge Ri Rock, u subotu 06.11 u 21h stiže na peron Kluba kulture u Križevcima, na svoje drugo stajalište autobusne linije koja će povezati cijelu Hrvatsku sa zvukom novih riječkih bendova.

Križevcima je pripala čast da budu prvo stajalište nakon početne stanice u klubu Palach u Rijeci gdje je nastupilo ukupno deset bendova u dvije večeri, dok će u Klub kulture stići ukupno tri sastava, poprilično različita zvukom koji proizvode: ”Krešo i Kisele Kiše”, ”Brain Production” i ”Senzorz”.

Brain Production je mladi bend koji dolazi iz Krka i zvuči kao mješavina At The Drive-In-a i Foo Fightersa. Glazba koju sviraju je čvrsta i moćna, te odaje dojam da instrumente drži u rukama netko s puno više godina i iskustva na sceni. Na Ri Rock festivalu oduševili su publiku svojim skladbama i žestinom izvedbe.

Krešo i Kisele Kiše su punk bend koji je nastao raspadom benda Bjuti Centar. Bend je pravo osvježenje na Riječkoj punk sceni. Glazba im je prožeta brzim i žestokim rifovima, te začinjena ingenioznim tekstovima. Za sebe kažu da ”drmaju temelje ustrojstva malograđanštine modalitetom njihove osobnosti i pojavnosti koji predstavlja pravo osvježenje u sivilu prosječnosti”. Nedavno su snimili album.


Senzorz je mladi riječki sastav kojeg čine članovi raznih žanrovski različitih riječkih bendova i ex-bendova poput: Ishiatz, Bruno, Enpe, Klaus, Bachooka, Gimp, itd. U zadnje vrijeme nanizali su par vrlo zapaženih nastupa u Rijeci, što je rezultiralo i nastupima izvan Rijeke od kojih bi se mogao izdvojiti nastup u Osijeku u sklopu SAFT-a i na Murteru gdje su bili pozvani da sviraju kao predgrupa TBF-u. Bend bi se žanrovski moglo smjestiti u synthpop, ali i u indie-electro-rock budući da zvuče slično bendovima poput Bloc Party, Delphic, Yeah Yeah Yeahs i La Roux.


Objavljeno 05.11.2010.

Vremeplov

Smatram da čovjek ne mora potrošiti puno novaca da bi izgledao onako kako želi ili kako se osjeća.
Magdalena Lupi, riječka dramaturginja