Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

1 dan ljubavi uz Massima

1 dan ljubavi uz MassimaPočetkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album „1 dan ljubavi“ koji donosi hitove „Suze nam stale na put“, „Ispod nekog drugog neba“, kao i aktualni singl „1 dan ljubavi“.

Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova u veljači ove godine, kojim je i započela turneja pod nazivom ’’Jedan dan ljubavi’’ i već mjesecima nastavlja svoj put po regiji.

Tako će, na vrhuncu turističke sezone, Massimo svojom zbirkom hitova osvježiti posjetitelje i rastjerati ljetnu žegu u idiličnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice.

Ovo prekrasno zdanje izgrađeno prema projektu poznatog hrvatskog arhitekta Nevena Šegvića bit će savršena kulisa za Massimovu raskošnu audio-vizualnu predstavu.

Usprkos eksplozivnoj kemiji koja će prevladavati na stageu, publika će koncert imati priliku doživjeti opušteno i udobno budući će ovaj koncert biti sjedećeg karaktera.

”Dodirni me slučajno”, ”Izjednog pogleda”, ”Indija”, ”Tišina”, ”Ispod nekogdrugog neba”,“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa.

Dajući pjesmama dio sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, štopotvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a tuje titulu osvojio i ove godine.

Prije dvije godine u prepunoj pulskoj Areni Massimoje proslavio 30 godina rada, uslijedio je koncert u dupkom punom Domu sportova,a onda i niz drugih uspješnih koncerata diljem regije.

Koncerti u skloputurneje Jedan dan ljubavi u skladu s Massimovom maksimom – težnja kaizvrsnosti – bit će drugačiji i posebniji od prethodnih.

U glazbenom smislu biti će predstavljen novi album „1 dan ljubavi“ te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.


Povoljnija cijena ulaznica do 30.svibnja.

Objavljeno 22.07.2015.

Vremeplov

Za manju svotu novaca koje ćete dati za BigMac i Coca-Colu možete kupiti svjež kruh, kvalitetan komad čistog mesa ili lijep komad sira. U tome ćete uživati puno više.
Steve Albini