Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

29. rođendan Putokaza!

29. rođendan Putokaza!Ako je itko gost u našem gradu, a isto se može reći za domaću pop-glazbenu scenu, onda to Putokazi nisu. 22.02., Putokazi bilježe 29. rođendan. Koliko ima izvođača koji se na toj istoj sceni mogu usporediti s njima vlastitom (us)trajnošću? (Foto:K. Vučković)

A da je na djelu radno aktivna (us)trajnost, potvrđuje najnovija glazbena tema s autorsko-izvođačkim potpisom Putokaza. Nakon singlova Dar i Proljetna misao (koja se pleše), Putokazi ostaju dosljedni sebi, pa za vlastiti rođendan izlaze pred publiku novim radijskim singlom, nazvanim Gost.

Gost je skrojen od glazbene tkanine za sladokusce: rasan primjerak elektro-popa neodoljiva, kotrljajućeg ritma i melodije koju već na prvo slušanje ne možemo izbaciti iz uha, vukući za rukav glazbenim kvalitetama zbog kojih smo odavno pristali biti šarmirani gosti u glazbenoj priči s etiketom Putokaza. Gost je to koji ne dopušta želju da se zaputimo igdje drugdje… osim možda u orbitu gdje nas čekaju radovi što se pripremaju za nov album Putokaza. No, o toj orbiti kada za to dođe trenutak.

Dotad, bit će dovoljna i iznadgradska pozicija riječkog Astronomskog centra. Riječanima će Gost biti premijerno predstavljen u Astronomskom centru uoči rođendana Putokaza, dakle već 21.02., u 20.30 sati. O iznenađenjima nećemo, u suprotnom to ne bi bila iznenađenja…

Objavljeno 21.02.2013.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)