Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

29. rođendan Putokaza!

29. rođendan Putokaza!Ako je itko gost u našem gradu, a isto se može reći za domaću pop-glazbenu scenu, onda to Putokazi nisu. 22.02., Putokazi bilježe 29. rođendan. Koliko ima izvođača koji se na toj istoj sceni mogu usporediti s njima vlastitom (us)trajnošću? (Foto:K. Vučković)

A da je na djelu radno aktivna (us)trajnost, potvrđuje najnovija glazbena tema s autorsko-izvođačkim potpisom Putokaza. Nakon singlova Dar i Proljetna misao (koja se pleše), Putokazi ostaju dosljedni sebi, pa za vlastiti rođendan izlaze pred publiku novim radijskim singlom, nazvanim Gost.

Gost je skrojen od glazbene tkanine za sladokusce: rasan primjerak elektro-popa neodoljiva, kotrljajućeg ritma i melodije koju već na prvo slušanje ne možemo izbaciti iz uha, vukući za rukav glazbenim kvalitetama zbog kojih smo odavno pristali biti šarmirani gosti u glazbenoj priči s etiketom Putokaza. Gost je to koji ne dopušta želju da se zaputimo igdje drugdje… osim možda u orbitu gdje nas čekaju radovi što se pripremaju za nov album Putokaza. No, o toj orbiti kada za to dođe trenutak.

Dotad, bit će dovoljna i iznadgradska pozicija riječkog Astronomskog centra. Riječanima će Gost biti premijerno predstavljen u Astronomskom centru uoči rođendana Putokaza, dakle već 21.02., u 20.30 sati. O iznenađenjima nećemo, u suprotnom to ne bi bila iznenađenja…

Objavljeno 21.02.2013.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)