Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druženje s ELORG-om u Dallas Music Shopu

Druženje s ELORG-om u Dallas Music Shopu Uoči subotnjeg koncerta u Palachu, Električni orgazam stiže na druženje u Dallas Music Shop Rijeka.

Malo je bendova koji se mogu pohvaliti uspješnim tridesetogodišnjim rokerskim stažem, kako u sviračkim, tako i u diskografskim vodama.

Baš to je karakteristika Električnog orgazma, benda s impozantnom diskografijom, vječnim hitovima i, najvažnije, nastupima koji pršte energijom i velikom bazom fanova diljem cijele bivše države.

Upravo stoga, prije glasne i znojne rođendanske svirke u Palachu, kojom će proslaviti 35 godina karijere, Gile i ekipa će svratiti u riječki Dallas Music Shop na druženje, čašicu razgovora, fotografiranje i razgovor s fanovima.

Već iste večeri, Palach će odzvanjati u ritmu ovog legendarnog beogradskog benda koji će izvesti presjek svoje 35-godišnje karijere koji uključuje svevremenske rock klasike ovih prostora poput ”Zlatni papagaj”, ”Nebo”, Krokodili dolaze”, ”Igra rokenrol cela Jugoslavija”, ”Debela djevojka”, kao i pjesme sa zadnjeg studijskog albuma ’To što vidiš to i jeste’ objavljenog u izdanju Dallasa.

Objavljeno 27.03.2015.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin