Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo donosi nam glamur!

Hladno Pivo donosi nam glamur!Nakon spektakularnog početka turneje ”Kud Pivo tud i ja” u Areni Zagreb i njezina dinamičnog nastavka u Splitu, Osijeku i Slavonskom Brodu, na redu je Rijeka...

U petak je bend nastupio u osječkoj dvorani Zrinjevac, a već u subotu uslijedio je koncert Hladnog piva u ispunjenoj dvorani ”Brod” u Slavonskom Brodu,ispred obožavatelja koji su tijekom dvoipolsatnog nastupa punk-rockera iz Gajnica ostali zadivljeni sjajnom produkcijom i scenografijom, ali ipak ponajviše svim dobrim i žestokim stvarima Hladnog piva koje su napokon mogli čuti uživo u svome gradu.

”Svijet glamura” Hladnog piva već ovaj vikend, točnije u petak 28.10., putuje u riječku sportsku dvoranu Mladosti. S obzirom na riječku rockersku tradiciju, nema sumnje da će Hladno pivo i Riječanima priuštiti nezaboravnu zabavu.

Mile i ostali članovi banda bez lažne skromnosti očekuju izvrstan doček jer, kako sami naglašavaju: ”Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze. Moraš svoje fanove redovno posjećivati da te ne bi zaboravili.”

Kao i u prethodnim gradovima koje je Hladno pivo posjetilo u sklopu turneje ”Kud Pivo tud i ja”, obožavatelji će vidjeti band u posve novom i zrelijem izdanju. Na sceni se izmjenjuju svjetlosni efekti, zanimljivi komadi scenografije, šareni kostimi, živopisni likovi, violončelist, a band je u nastup unosi i neke glumačke elemente, koji će kao cjelina atmosferu u dvorani Mladost zasigurno zagrijati do usijanja.

Ulaznice po cijeni od 90 kn potražite u sustavu Eventima.

Objavljeno 27.10.2011.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)