Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo donosi nam glamur!

Hladno Pivo donosi nam glamur!Nakon spektakularnog početka turneje ”Kud Pivo tud i ja” u Areni Zagreb i njezina dinamičnog nastavka u Splitu, Osijeku i Slavonskom Brodu, na redu je Rijeka...

U petak je bend nastupio u osječkoj dvorani Zrinjevac, a već u subotu uslijedio je koncert Hladnog piva u ispunjenoj dvorani ”Brod” u Slavonskom Brodu,ispred obožavatelja koji su tijekom dvoipolsatnog nastupa punk-rockera iz Gajnica ostali zadivljeni sjajnom produkcijom i scenografijom, ali ipak ponajviše svim dobrim i žestokim stvarima Hladnog piva koje su napokon mogli čuti uživo u svome gradu.

”Svijet glamura” Hladnog piva već ovaj vikend, točnije u petak 28.10., putuje u riječku sportsku dvoranu Mladosti. S obzirom na riječku rockersku tradiciju, nema sumnje da će Hladno pivo i Riječanima priuštiti nezaboravnu zabavu.

Mile i ostali članovi banda bez lažne skromnosti očekuju izvrstan doček jer, kako sami naglašavaju: ”Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze. Moraš svoje fanove redovno posjećivati da te ne bi zaboravili.”

Kao i u prethodnim gradovima koje je Hladno pivo posjetilo u sklopu turneje ”Kud Pivo tud i ja”, obožavatelji će vidjeti band u posve novom i zrelijem izdanju. Na sceni se izmjenjuju svjetlosni efekti, zanimljivi komadi scenografije, šareni kostimi, živopisni likovi, violončelist, a band je u nastup unosi i neke glumačke elemente, koji će kao cjelina atmosferu u dvorani Mladost zasigurno zagrijati do usijanja.

Ulaznice po cijeni od 90 kn potražite u sustavu Eventima.

Objavljeno 27.10.2011.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić