Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesteli spremni za 7.izdanje Hartere?

Jesteli spremni za 7.izdanje Hartere?Dijeli nas tek nekoliko dana od jednog od najvećih riječkih festivala, festivala koji se održava u prostorima stare tvornice papira po kojoj je i dobio ime, Hartera...

U prostorima Hartera hotela je prošli tjedan odaržana press konferencija kojom je najavljeno sedmo izdanje festivala Hartera. Na konferenciji nazočili su gradonačelnik grada Rijeke Vojko Obersnel, Gordana Žulj kao predstavnik Zagrebačke banke, dugogodišnjeg sponzora te Dražen Baljak i Damir Martinović Mrle iz organizacije festivala i David Luščić, predstavnik stvaralačke mreže Zebra.

U nekoliko uvodnih rečenica Dražen Baljak je pojasnio razlog pomicanja festvala u ljetni termin, a to je prije svega zbog stranaca koji iz godine u godinu sve više dolaze na festival, ali i da se izbjegne koalizija s drugim kulturnim događanjima u Rijeci.

Osim glazbenog programa, najavljen je i takozvani Hartera plus program koji se odnosi na razna umjetnička izlaganja. Tu prije svega prednjači Vivi Rinocerus, višeslojni projekt Damira Martinovića, kojim će se bivšoj tvornici papira dati nova, podsvijesna, dimenzija.

Projekt se sastoji od priče, stripa i 3D prikaza, a time je Hartera dobila i svojeg strip junaka. Glazbeni program prati trend kojim je festival krenuo zadnjih par godina pa su tako najveća imena festivala Trentmoller i Hercules And Love Affair, svijetski poznata imena elektronske glazbe dok će se rokeri morat zadovoljiti regionalnim i lokalnim izvođačima.

Tri dana festivala garantiraju nam odličnu zabavu i provod u najoriginalnijem festivalskom prostoru.

Objavljeno 12.07.2011.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac