Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kompletan program „Ri Rocka na Gradini“

Kompletan program „Ri Rocka na Gradini“ Udruga Ri Rock, u suradnji s Trsatskom Gradinom, a u okviru ljetnih događanja u Rijeci, 12.09.2014. s početkom u 18:00 će ponuditi posebnu večer pod nazivom „Ri Rock na Gradini“...

U želji da se iskoristi što veći broj lokacija na prelijepoj Trsatskoj Gradini, postavljena je posebna ruta, kojom će posjetitelji uz najavnog voditelja ovog zanimljivog događaja prošetati, upoznati se s radom udruga, izvođača i umjetnika te saznati nešto o povijesti Trsatske Gradine.

PROGRAM:

Lokacija br.1 - Ulaz/ Muzej trsatske Gradine - Izet Medošević

Ruta počinje u 19 sati na samom ulazu u Gradinu, gdje će vas na stepenicama iznad ulaza, to jest ispred muzeja Trsatske Gradine, dočekati i otvoriti sam događaj dugogodišnji umjetnik Izet Medošević i prijatelji, svojim Dylanovskim izvedbama u akustičnoj izvedbi.


Lokacija br.2 - The Cave stage - Uma Thurman / Lost Lucid / The Black Room

U 20 sati ruta se nastavlja do špilje, gdje ćete prisustvovat audio- vizualnom koncertu bendova Lost Lucid i The Black Room i promociji video spota riječkog benda Uma Thurman za pjesmu „So many people to kill so little time“. Glazba ova tri benda pomiješana s video projekcijama i akustikom špilje, pružit će svim posjetiteljima nezaboravan doživljaj.


Lokacija br.3 – Šetnica/ Zidine - Promocijski štandovi izvođača i udruga

Na ovoj lokaciji prilazimo bliže samim umjetnicima i udrugama, koji će predstaviti svoje glazbene uratke i razne promotivne rekvizite u vidu majica, bedževa, zakrpa i ostalog, te će također biti otvoreni za moguća pitanja i razgovore vezane za njihov rad. Tu vas očekuju štandovi bendova Krematorium, koji predstavljaju svoju novu maskotu „Tony The Shark“ i novi album.

Također nam se pridružuju i cure i dečki iz benda Ashes You Leave sa svojim reizdanim albumima. Officer Down predstavlja dugoočekivani novi album „Mau Mau“. Uma Thurman donosi štand na kojem će svi ljubitelji ovog benda napokon moći ugrabiti svoj primjerak njihovog novog albuma „I am The High Fucking Priestess“ u hard copy izdanju. Naći će se tu još i štandovi Kreše i Kiselih Kiša , Sunshine Madness, Izeta Medoševića te Udruga Ri Rock i The Hauntlings.

Udruga The Hauntlings će u suvenirnici u posebnom ambijentu predstavit rad svojih članova kroz proricanje budućnosti njihove mlade, ali iskusne gatare i odlazak u druge dimenzije uz hipnotizera. Kao posebni dodatak kroz cijelu Gradinu zabavljat će vas žongler Ivor.


Lokacija br.4 - Ambiental Stage - Koncert benda Forest Echoes

Na novo otvorenom dijelu Trsatske Gradine, točno ispod same kule u 22:00će se predstavit bend Forest Echoes. Opatijski bend Forest Echoes zabaviti će vas svojim laganim ritmovima i uvesti u nešto opušteniju atmosferu. Izvrsna „trippy“ melodija benda začarati će cijelu Gradinu i sve posjetitelje.


Lokacija br.5 - Main Stage/ Terasa / Mir Junaka - Izložba slika, koncert benda Officer Down, Sunshine Madness i akustični koncert benda Krešo i Kisele Kiše.

Prateći ovu posebnu rutu u 22:30 dolazimo do dobro poznate lokacije s natpisom „Mir Junaka“ na pročelju, gdje će se održati izložba slika povijesti Ri Rock koncerata, koju je ovjekovječio fotograf Erik Paladin. Ova izložba je također uvod, ili bolje rečeno najava, za izložbu slika Erika Paladina u izložbenom prostoru novo otvorene galerije kluba Palach, na koju pozivamo sve zainteresirane da pogledaju što je Erik svojim profesionalnim okom zabilježio u dugogodišnjem radu kao koncertni fotograf.

Nakon izložbe fotografija dolazimo i do glavnog događaja te večeri: nastupi bendova Officer Down, Krešo i Kisele Kiše te Sunshine Madness. Krešo i Kisele Kiše će svoje punk hitove za ovu priliku obraditi u akustičnoj verziji, a Sunshine Madness nas zabaviti svojim posebnim performansom. Sam kraj ostaje za bend Officer Down, koji predstavljaju novi album „Mau Mau“.

Kako bi pojačali dojam ovog posebnog događaja u goste dolaze i Dallas Music Shop Rijeka i Tazin satovi. U Dallas Music shopu, na adresi Splitska 2a, možete pronaći velik izbor glazbenih izdanja, a 12.09. svoj shop sele na Gradinu, gdje ćete imati priliku nabaviti posebna izdanja i artikle riječkih glazbenika i umjetnika.

Uz Dallas dolazi i zanimljivi štand ekipe iz Tazina. Tazin se bavi izradom satova po narudžbi te se može naručiti sat izrađen od orginalne vinyl ploče. Besprijekorna i vrlo zanimljiva izrada satova, posebno upakirana i unikatna, savršen su poklon za rođendane i slične prigode.

ULAZNICE:
Cijena ulaznice za ovaj specijalni događaj iznosi 20 kuna do 21:00, a nakon toga 30 kuna te se mogu nabaviti na ulazu u Gradinu.

OTVORENJE:
Vrata Gradine otvaraju se u 18:00, dok program počinje u 19:00 i traje do 02:00. Molimo sve posjetitelje da dođu na vrijeme kako bi mogli u potpunosti doživjeti iskustvo ovog događaja, da prate voditelja rute i izmjenjuju se na prostorima te tako pruže svim posjetiteljima priliku da pogledaju izvedbe umjetnika s obzirom da lokacije svojom veličinom ne dopuštaju velik broj ljudi na jednom mjestu.

Objavljeno 08.09.2014.

Vremeplov

Sviram samo blues i znam da od toga neću zaraditi neke novce. Zato me samo to i zanima.
Howlin’ Wolf