Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 i Filip Motovunski na Burn Carnival Snowboard Sessionu

Let3 i Filip Motovunski na Burn Carnival Snowboard SessionuLegendarni riječki bend, koji se nedavno zajedno sa Collegium snowboard karavanom vratio iz Francuske, još će jednom dati podršku akterima i ljubiteljima sve popularnijeg ekstremnog zimskog sporta.

Ovog puta na domaćem terenu, Let3 će nastupiti u sklopu Burn Carnival Snowboard Sessiona koji će se 26. siječnja šesti put zaredom održati u Rijeci te na živopisnoj lokaciji tik uz more predstaviti vratolomije 20-ak najboljih europskih snowboardera.

Koncert grupe Let3 održat će se na istoj lokaciji kao i samo natjecanje, na Gatu Karoline Riječke, a ekscentrični glazbeni ’lokalci’ na pozornicu će stupiti u 22:30h, nakon 2.5-satnog nastupa u Rijeci uvijek rado viđenog DJ-a Filipa Motovunskog.

Ulaz na koncert, kao i na cjelodnevni Burn Carnival Snowboard Session, bit će besplatan zahvaljujući suorganizatorima snowboard klubu Nine, Collegium travelu i Turističkoj zajedinici grada Rijeke, kao i glavnom sponzoru događanja Burn Enery Drinku koji je svim posjetiteljima spremio posebno iznenađenje.

Jedan od posjetitelja burnCSS-a dobit će priliku u zamjenu za svoju fotografiju otputovati na najveći svjetski snowboard spektakl Air&Style u Innsbruck 1. i 2. veljače ove godine. Svi detalji natječaja bit će objavljeni na službenoj Facebook fan stranici Burna te na samom eventu.

Glazbeni program:
13.00 - 19.30 - DJ Nikola z Kukurini & DJ Luca Montecchi
19.30 - 22.00 - DJ Filip Motovunski
22:30 - 00:30 - Let3
Ulaz: besplatno

Objavljeno 25.01.2013.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com