Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Dark Side Orchestra u Dvorani Zamet

The Dark Side Orchestra u Dvorani ZametJedinstveni koncertni spektakl povodom 50. obljetnice izlaska albuma ”Dark Side of the Moon” u izvedbi simfonijskog orkestra i izvrsnog benda Pink Floyd History održat će se u Rijeci 07.10.2023.

Ove godine navršit će se 50 godina od izdanja jednog od najlegendarnijih albuma u modernoj glazbi: Dark Side of the Moon.

Događaj je već izazvao medijski interes brojnim novinarskim napisima i skrenuo pozornost na glazbeni-lifestyle događaj. Dark side of the moon doista je nadmašio sve dosadašnje rekorde, jer je na glazbenim ljestvicama vladao dulje od bilo kojeg albuma do tada. Prodao se u više od 50 milijuna primjeraka i zadržao se na top listama više od 15 godina.

The Dark Side Orchestra jedinstven je koncertni događaj. Nastao je s ciljem obilježavanja jedne od najvažnijih rock ploča u povijesti glazbe ove godine, odnosno simfonijskom obradom aranžmana koju će izvesti 30- članski orkestar i bend Pink Floyd History koji je posljednjih godina mnogo puta rasprodao koncertne dvorane ciljem Europe.

Glazbena grupa Pink Floyd History poznata je u cijeloj Europi kao grupa koja je osvježila glazbenu scenu tribute koncerata i podigla je na novu razinu nesvakidašnjim svjetlima i predivnim video projekcijama.

Ulaznice su u prodaji putem sistema #EventimHr

Objavljeno 25.09.2023.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard