Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uspješna godina za Distune promotion!

Uspješna godina za Distune promotion!Jubilarna 10. godina bila je i najčudnija i najizazovnija dosad. Unatoč preprekama u radu i organizaciji, Distune promotion su sretno i spretno održali sve programe uživo uz maksimalnu odgovornost i sigurnost svih uključenih...

Po starom dobrom običaju godinu su otvorili koncertnom sezonom ”Distune vam predstavlja...” Kroz tri koncerta publika je mogla uživati u beogradskom Stray Doggu na botelu Marina, američkim Magic Shoppe i portugalskim The Black Wizards u OKC-u Palach. Nisu izostale ni lokalne snage - Fanaa i The Freak Folk of Mangrovia.

Ostvarena je suradnja s dugogodišnjim prijateljima kroz program EPK. U goste su stigli Klub Močvara i Pozitivan Ritam s dva open-air koncerta. Prvi - jazz avantura ”Natrag u Budućnost” i drugi, alternativni kolaž Swamp Up Rijeka.

Za publiku željnu edukacije ekipa iz Distune-a pripremila je dvije radionice. Močvara je ovaj put doputovala s temom osnova i dizajna glazbene rasvjete, a Distune su nastavili s drugim modularnim ciklusom organizacije evenata Let’s Talk About Music.

Nakon mnogih peripetija održali su sedmo izdanje Impulse Festivala - film, sajam ploča, dva koncerta, tri panel diskusije, sve to se dogodilo na pet lokacija u šest festivalskih dana.

Objavljeno 21.12.2020.

Vremeplov

Dobar kompozitor ne imitira, on krade.
Igor Stravinsky