Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uspješna godina za Distune promotion!

Uspješna godina za Distune promotion!Jubilarna 10. godina bila je i najčudnija i najizazovnija dosad. Unatoč preprekama u radu i organizaciji, Distune promotion su sretno i spretno održali sve programe uživo uz maksimalnu odgovornost i sigurnost svih uključenih...

Po starom dobrom običaju godinu su otvorili koncertnom sezonom ”Distune vam predstavlja...” Kroz tri koncerta publika je mogla uživati u beogradskom Stray Doggu na botelu Marina, američkim Magic Shoppe i portugalskim The Black Wizards u OKC-u Palach. Nisu izostale ni lokalne snage - Fanaa i The Freak Folk of Mangrovia.

Ostvarena je suradnja s dugogodišnjim prijateljima kroz program EPK. U goste su stigli Klub Močvara i Pozitivan Ritam s dva open-air koncerta. Prvi - jazz avantura ”Natrag u Budućnost” i drugi, alternativni kolaž Swamp Up Rijeka.

Za publiku željnu edukacije ekipa iz Distune-a pripremila je dvije radionice. Močvara je ovaj put doputovala s temom osnova i dizajna glazbene rasvjete, a Distune su nastavili s drugim modularnim ciklusom organizacije evenata Let’s Talk About Music.

Nakon mnogih peripetija održali su sedmo izdanje Impulse Festivala - film, sajam ploča, dva koncerta, tri panel diskusije, sve to se dogodilo na pet lokacija u šest festivalskih dana.

Objavljeno 21.12.2020.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)