Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hellcats, Diamond Dust i Infidelic Affliction na novoj Valhalli

Video: Hellcats, Diamond Dust i Infidelic Affliction na novoj Valhalli Nova Valhalla održava se u subotu 3.10. u zagrebačkom klubu Močvara uz najbolji all female heavy metal bend ovih prostora - Hellcats, riječane Diamond Dust te zagrebačke snage Infidelic Affliction.

Diamond Dust (Thrash/Heavy/Power Metal – Rijeka)
Nakon što su demolirali publiku u listopadu 2014. na Valhalli, sada se vraćaju pokazati svoju noviju viziju heavy/thrash metal zvuka! Bend je osnovan početkom travnja 2006. godine. Iza sebe ostavili su dva self-release albuma pod nazivom ”Diamond Dust” i ”Triumph of Soul”, koji sadrže po šest autorskih pjesama te trenutno rade na novim materijalima za treći album.

Nastupali su na više poznatijih festivala kao što su DARK”O” Metal Fest, Ri Rock, Oluja Festival, In Your Face Festival te mnogim drugima. Bend je poznat po žestokom zvuku i energičnom nastupu, čemu je najbolje posvjedočiti iz prve ruke. Ovom prilikom oprostit će se od svog gitarista, pa Vas pozivaju da zajedno na Valhalli, u najžešćem mogućem tonu, napravimo pravu heavy/thrash metal zabavu.Infidelic Affliction (Thrash Metal - Zagreb)
Komentar novinarke portala Terapija.net nakon nastupa Infidelic Afflictiona u klubu Attack početkom 2015. godine savršeno dočarava ono što možete očekivati od ovoga benda: ”’Tako old school, a još mladi!’ bio je komentar moje frendice na ovaj uzbudljivi thrash metal retromanični cirkus.

Time je njihov performans još nevjerojatniji, jer s pozavidnom usviranošću i bez imalo treme vladaju binom kao da su već zaredali popriličan broj koncerata. U sredini stoji djevojka koja dostojanstveno gazi bas. Čas je mirna, čas uživljena.

Bubnjar jadan nikad nema vremena za ulogu u cirkusu, jer ritmom mora držati tlo pod nogama ovoj simpatičnoj paradi. Kad je basistica na jednoj pjesmi preuzela glavni vokal, naježila sam se koliko snage ima u grlu tog malenog bića. Baš ga urla sve u 16 i ostaneš paf kad se pritom preobrazi iz pitome mačke u zvijer spremnu da te raskomada. Zasigurno pogađate, svirka Infidelic Afflictiona bila je vrhunac koncerta!“ Stoga dođite na Valhallu i uvjerite se i vlastitim ušima.

Objavljeno 03.09.2015.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)