Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. Pozitivan koncert - Prva večer digla Zagreb na noge

10. Pozitivan koncert - Prva večer digla Zagreb na nogePuna Velika dvorana zagrebačkog Doma sportova oduševljeno je ispratila prvu večer desetog jubilarnog Pozitivnog koncerta.

Deseti Pozitivac svojim su premijernim nastupom otvorili riječki Jonathan koji su u pola sata pokazali da su stvoreni za velike pozornice. Gotovo tisuću i pol gledatelja ispratilo je njihov nastup i zagrijalo dlanove za povratak Elementala na najveći dvoranski koncert godine.

Na energičnu hip hop družinu idealno su s nastavili Jinxi, još jedni debitanti Pozitivnog koncerta. U sat vremena Yaya i društvo prošetali su se svojim prebogatim katalogom i savršeno odigrali ulogu co-headlinera.

TBF su svoje drugo ukazanje na Pozitivcu shvatili jako ozbiljno i otvorili nastup pjesmom “Moj um pali” s kultnog prvijenca. Sat i pol svirke, završene oko 1 ujutro, dobro su uznojili pun Veliki Dom i na najbolji način najavili drugi koncertni dan.

Objavljeno 30.11.2014.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare