Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Alanis Morissette najavila deluxe digitalno izdanje albuma ”Jagged Little Pill”

Alanis Morissette najavila deluxe digitalno izdanje albuma ”Jagged Little Pill”Sedmerostruka dobitnica Grammyja, Alanis Morissette će ovaj petak, 26. lipnja objaviti digitalnu deluxe verziju kultnog albuma “Jagged Little Pill”.

Izdanje pored 13. originalnih pjesama koje je producirao Glen Ballard donosi i live akustične snimke nastupa u londonskoj koncertnoj dvorani Shepherd’s Bush, održanog u ožujku 2020.

Kao jedan od najutjecajnijih glazbenih albuma devedesetih kanadske glazbenice Alanis Morisette, “Jagged Little Pill” je proslavio svojih 25 godina 13. lipnja. Prilikom objave 1995. album je predstavljao kulturni fenomen i postigao je instantan uspjeh kod kritike i publike. Tijekom godina s 33 milijuna prodanih primjeraka postigao je 17 puta platinastu nakladu čime se našao na 16. mjestu liste najprodavanijih albuma.

Objavu ovog deluxe izdanja obilježit će i predstavljanje remasteriranih službenih spotova najvećih singlova s albuma u 4K verziji.

U nedjelju, 28. lipnja u 18:30 sati po lokalnom vremenu obožavatelje će na YouTube kanalu počastiti prikazivanjem “Jagged Little Pill, Live”, videa koji je zabilježio svjetsku turneju 1995./1996. i na kojem se uz koncertne izvedbe svih pjesama s albuma nalazi i rijetki dragulj “No Pressure Over Cappuccino.”

Objavljeno 23.06.2020.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com