Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bis koncert za Hladno pivo!

Bis koncert za Hladno pivo!Zagrebački bend Hladno pivo održati će u petak 02. i subotu 03. 12. u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviraju novi CD album ”Svijet glamura”.

Organizator Long Play, podrška je Jelen pivo. Velik interes publike i popularnost benda učinili su da je dodan još jedan koncert 03. 12.. Ako je 2008. U Hali Sportova bilo 4000 posjetioca Mile i ekipa s pravom očekuju da će koncertom u prosincu dokačiti cifru od 5000 fanova po večeri.

Frontmen ”Hladnog piva” Mile Kekin rekao je nedavno da je njegov bend, kome je prethodno najveći domet u Srbiji bila dvorana Studentskog kulturnog centra kapaciteta oko 1.000 posjetilaca, svijestan važnosti i veličine koncerta u Beogradu. Prvi put su svirali u Hali Sportova 2008. i sve je odisalo atmosferom kakvu zaslužuju veliki bendovi. Hladno Pivo je to i potvrdilo tada – da su veliki bend.

”Nama su prije par godina govorili da je zagrebački Dom sportova granica dokud može ići bend našeg kalibra. Dokazali smo na Jarunu da granice postavljamo sami. Prije par godina nismo ni slutili da ćemo u Beogradu svirati u Hali sportova. Očito da se varaju ljudi koji misle da postoje granice”, kaže Kekin.

Hladno piv su počeli karijeru kao pankeri iz zagrebačkog naselja Gajnice, koji su poslije višegodišnjeg šegrtovanja po manjim klubovima, postepeno albumima ”Džinovski” (1993), ”G.A.D.” (1994), ”Desetka” (1997), ”Pobjeda” (1999) i ”Šamar” (2002), stigli do statusa velikog rock benda u Hrvatskoj i okolinim zemljama.

Kekin kaže da beogradska publika u Hali sportova može očekivati ”šest znojnih momaka koji će svirati dva i pol sata”. Publika jako dobro pamti njihov nastup iz 2008 kada je Hala Sportova bila prepuna. Pozivali su ih na bis više puta. Sada su fanovi učinili potez unaprijed: napravili su bis koncert svojim inetresom.

Hladno pivo priprema različit repertoar za koncerte u petak 20. i subotu 03. 12.2011. Kao i na prethodnim koncertima regionalne turneje, Hladno pivo će u Beogradu izvoditi stvari iz svih djelova karijere s naglaskom na novi CD album ”Svijet glamura”, ali biti će različita set lista za 02. i 03.12., dok ”nekih osam pjesama se sigurno neće ponoviti” obje večeri.

”Super je stvar kad sviraš dvije večeri u istoj dvorani. To ti ostavlja prostora da malo pretumbaš repertoar i napraviš dva koncerta koji će ipak među sobom biti različiti”, kaže frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova 03.12. kupuju se po specijalnoj cijeni - početnih 100 ulaznica košta samo 10e. Ostatak je 12e, kao i ulaznice za prvu večer 02. 12. i mogu se naći na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreža Eventim i Card Service.

Objavljeno 29.11.2011.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)