Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Cigarettes After Sex predstavljaju novu pjesmu ”You’re All I Want”

Cigarettes After Sex predstavljaju novu pjesmu ”You’re All I Want”Cigarettes After Sex predstavljaju novu pjesmu ”You’re All I Want”, prvi glazbeni uradak benda nakon hvaljenog drugog albuma ”Cry”, objavljenog prošle godine za Partisan Records. (Foto: E. Yildiz) Pjesma ”You’re All I Want” kronika je strasti nove ljubavi te kreativno i emotivno nastavlja tamo gdje je ”Cry” stao, ovaj put s neusporedivim intenzitetom i suosjećanjem.

”Pjesma je nastala tijekom snimanja našeg posljednjeg albuma u ljeto 2017. Prve snimke nastale su u dvorištu kuće na Mallorci gdje smo odsjedali, kasno uvečer, dok je nad nama prijetila ljetna oluja. Gotovo tri godine kasnije, nakon što smo se preselili u Los Angeles, napokon sam napisao tekst i ispričao priču o snu ili maštariji koja uključuje moju djevojku i mene. U njoj sam zamijenio uloge i okrenuo priču o tome kako smo se upoznali, zamišljajući pritom slatku budućnost koja bi mogla biti pred nama…”, otkrio je Greg Gonzalez.

Cigarettes After Sex objavili su album “Cry” u listopadu 2019., a najavni singl “Heavenly” do sada broji preko 40 milijuna streamova. Album donosi temu ljubavi, ljepote i seksualnosti, a uz uspjeh eponimnog prvijenca koji je prodan u više od 600 000 primjeraka, Cigarettes After Sex zaradili su vjernu bazu fanova među kojima su i Taylor Swift, Kylie Jenner, Lana Del Rey, Françoise Hardy, Lily Allen, Busy Philipps te brojni drugi. O njima su u superlativima pisali The Independent, The Guardian, Vice, MOJO, a njihova glazba našla se u popularnim serijama poput ”Sluškinjina priča” te reklamama slavne modne kuće Ralph Lauren.

Objavljeno 02.06.2020.

Vremeplov

Pjesnici se igraju riječima.
Paul McCartney