Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Flight 666 – u prodaji

Flight 666 – u prodajiIron Maiden - žive legende heavy rocka, ove godine nagrađene i sa ’’Best British Live Act’’ nagradom na Brit Awardsima, objavili su film ’’Iron Maiden: Flight 666’’ . Film koji je već poharao svjetska kina, sada je objavljen na više različitih video i audio formata, a mogli smo ga gledati i u Hrvatskoj u kino distribuciji Continental filma.

Film prati bend na njihovoj prošlogodišnjoj turneji ’’Somewhere Back In Time World Tour’’, jednoj od najambicioznijih u cijeloj rock povijesti. Bend je u posebno prilagođenim i opremljenim avionom Boeing 757 , zajedno s posadom i glazbenom opremom od 12 tona, obletio svijet i odradio 23 rasprodana stadionska koncerta pred pola milijuna obožavatelja u Aziji, Australiji, Sjevernoj, Centralnoj i Južnoj Americi u samo 45 dana. Posjetili su 13 zemalja među kojima Azerbeidžan i Papua Novu Gvineju gdje su morali sletjeti po gorivo na putovanju dugom 70 000km. Pothvat je uspio zahvaljujući njihovom vlastitom ’’čarobnom tepihu’’; Boeing-u 757 kojeg su prigodno prekrstili u Ed Force One. Ono što cijelu priču čini još zanimljivijom jest činjenica da Bruce Dickinson nije samo pjevao na ova 23 koncerta već je i većinu letova odradio sam – kao pilot.

’’Iron Maiden:Flight 666’’ donosi svu dramu , uzbuđenje i histeriju koja je pratila bend svaki puta kada su kotači aviona dotakli tlo u novoj državi. Dokumentiran je intenzitet i iscrpljujući raspored koncerata, borba sa vremenskim zonama, pritisak da se pred ekstatičkom publikom punom iščekivanja prikaže što bolje...a naposljetku i zabava koja ih je pratila tijekom cijelog putovanja.

’’Iron Maiden:Flight 666’’ iskreni je portret jednog od najutjecajnijih svjetskih rock bendova , namijenjen milijunima obožavatelja diljem svijeta kao i onima zainteresiranima za rock glazbu koji daje uvid u kaotičan i često duhovit svijet benda koji radi na relaciji sve četiri strane svijeta. ’’Iron Maiden:Flight 666’’ dolazi u formatu dvostrukog dvd-a, limitiranog dvostrukog dvd-a sa knjigom, te blue-ray diska, a ’original soundtrack’ filma u prodaji je na dvostrukom CD-u i dvostrukom limited edition picture disc LP-u.Objavljeno 08.06.2009.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal