Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Flight 666 – u prodaji

Flight 666 – u prodajiIron Maiden - žive legende heavy rocka, ove godine nagrađene i sa ’’Best British Live Act’’ nagradom na Brit Awardsima, objavili su film ’’Iron Maiden: Flight 666’’ . Film koji je već poharao svjetska kina, sada je objavljen na više različitih video i audio formata, a mogli smo ga gledati i u Hrvatskoj u kino distribuciji Continental filma.

Film prati bend na njihovoj prošlogodišnjoj turneji ’’Somewhere Back In Time World Tour’’, jednoj od najambicioznijih u cijeloj rock povijesti. Bend je u posebno prilagođenim i opremljenim avionom Boeing 757 , zajedno s posadom i glazbenom opremom od 12 tona, obletio svijet i odradio 23 rasprodana stadionska koncerta pred pola milijuna obožavatelja u Aziji, Australiji, Sjevernoj, Centralnoj i Južnoj Americi u samo 45 dana. Posjetili su 13 zemalja među kojima Azerbeidžan i Papua Novu Gvineju gdje su morali sletjeti po gorivo na putovanju dugom 70 000km. Pothvat je uspio zahvaljujući njihovom vlastitom ’’čarobnom tepihu’’; Boeing-u 757 kojeg su prigodno prekrstili u Ed Force One. Ono što cijelu priču čini još zanimljivijom jest činjenica da Bruce Dickinson nije samo pjevao na ova 23 koncerta već je i većinu letova odradio sam – kao pilot.

’’Iron Maiden:Flight 666’’ donosi svu dramu , uzbuđenje i histeriju koja je pratila bend svaki puta kada su kotači aviona dotakli tlo u novoj državi. Dokumentiran je intenzitet i iscrpljujući raspored koncerata, borba sa vremenskim zonama, pritisak da se pred ekstatičkom publikom punom iščekivanja prikaže što bolje...a naposljetku i zabava koja ih je pratila tijekom cijelog putovanja.

’’Iron Maiden:Flight 666’’ iskreni je portret jednog od najutjecajnijih svjetskih rock bendova , namijenjen milijunima obožavatelja diljem svijeta kao i onima zainteresiranima za rock glazbu koji daje uvid u kaotičan i često duhovit svijet benda koji radi na relaciji sve četiri strane svijeta. ’’Iron Maiden:Flight 666’’ dolazi u formatu dvostrukog dvd-a, limitiranog dvostrukog dvd-a sa knjigom, te blue-ray diska, a ’original soundtrack’ filma u prodaji je na dvostrukom CD-u i dvostrukom limited edition picture disc LP-u.Objavljeno 08.06.2009.

Vremeplov

Loše je kad je sve složeno po sistemu kupi-prodaj. Treba imati ideju i boriti se da ta ideja zaživi i da dođe do ljudi.
Dino Šaran (Letu Štuke)