Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac slavi 50 godina karijere u Centru Sava

Josipa Lisac slavi 50 godina karijere u Centru SavaGlazbena diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. 02. 2018. godine u beogradskom Sava centru. Josipa je turneju započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodan desetak dana unaprijed.

“S velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava centru. Radujem se susretu s nekim novim, ali i starim prijateljima, da podjelimo ljubav još jednom”, kaže Josipa.

Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspješno nastupila u Torontu, Chicagu i New Yorku te na dva unaprijed rasprodana koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu. Novim susretom s beogradskom publikom u Sava centru 14. 02. zatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800din (15e) , 2.100din (18e), 2.400din (20e) i 2.800din (24e) i mogu se naći na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Unikatna pojava muzičke scene – vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila – Josipa je izgradila svoj karakteristični pjevački i modni identitet s potpisom. Previše je njenih pjesama za koje sada već možemo napisati da su vječiti hitovi: kakvi su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…

“U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem (Karlo Metikoš 1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas.

Napravio je antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973) i autor je dviju rock opera ‘Gubec Beg’ (1975) i ‘Grička vještica’ (1979). Napravio je sve moguće hitove kao ‘Magla’, ‘Danas sam luda’… To su najljepši trenuci, na to sam ponosna”, kaže Josipa.

Na dan zaljubljenih budite s Josipom Lisac u Centru Sava – svaki njen koncert je neponovljiv…

Objavljeno 05.02.2018.

Povezani članci

Vremeplov

Ništa mi nije dosadnije od smišljanja naziva pjesama.
Damon Albarn (Blur / Gorillaz)