Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac slavi 50 godina karijere u Centru Sava

Josipa Lisac slavi 50 godina karijere u Centru SavaGlazbena diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. 02. 2018. godine u beogradskom Sava centru. Josipa je turneju započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodan desetak dana unaprijed.

“S velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava centru. Radujem se susretu s nekim novim, ali i starim prijateljima, da podjelimo ljubav još jednom”, kaže Josipa.

Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspješno nastupila u Torontu, Chicagu i New Yorku te na dva unaprijed rasprodana koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu. Novim susretom s beogradskom publikom u Sava centru 14. 02. zatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800din (15e) , 2.100din (18e), 2.400din (20e) i 2.800din (24e) i mogu se naći na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Unikatna pojava muzičke scene – vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila – Josipa je izgradila svoj karakteristični pjevački i modni identitet s potpisom. Previše je njenih pjesama za koje sada već možemo napisati da su vječiti hitovi: kakvi su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…

“U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem (Karlo Metikoš 1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas.

Napravio je antologijski album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ (1973) i autor je dviju rock opera ‘Gubec Beg’ (1975) i ‘Grička vještica’ (1979). Napravio je sve moguće hitove kao ‘Magla’, ‘Danas sam luda’… To su najljepši trenuci, na to sam ponosna”, kaže Josipa.

Na dan zaljubljenih budite s Josipom Lisac u Centru Sava – svaki njen koncert je neponovljiv…

Objavljeno 05.02.2018.

Povezani članci

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)