Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meshuggah - prvi put u Hrvatskoj!

Meshuggah - prvi put u Hrvatskoj!Ekstremni metal genijalci Meshuggah, što na hebrejskom jeziku znači ’ludilo’, dolaze iz švedskog grada Umea. Karijeru su započeli kao thrash metal bend da bi tokom godine evoluirali u progresivni death metal, radeći to na vrlo spontan i prirodan način bez straha od rizika i eksperimentiranja pa su zbog toga uvijek pobuđivali veliku pažnju i među velikim facama u svijetu metala.

Meshuggah su imuni na sve trendove i jednostavno zvuće kao nitko drugi, a nitko drugi ne zvuči kao Meshuggah, te se zbog toga izborili za utjecajnu poziciju u svijetu metala dobijući mnoga priznanja i nagrade uza svoj rad.

Meshuggah na ovoj turneji prestavljaju svoj posljednji album „Koloss“ koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.

Meshuggah Meshugdah će po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture a jeftinije ulaznice po cijeni od 120 kn za možete kupiti do ponedjeljka 21. siječnja na slijedečim pordajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar, te u Dallas Music Shopovima u Zadru – Široka ulica 2, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4.

Od 22. siječnja će ulaznice koštati 150 kn, a na dan koncerta na ulazu dvorane 170 kn. Ulaznice se mogu rezervirati (po pretprodajnoj cijeni od 150 kn) preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net.

Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime) i Meshuggah pod subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane Tvornice Kulture.

Objavljeno 21.01.2013.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana