Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meshuggah - prvi put u Hrvatskoj!

Meshuggah - prvi put u Hrvatskoj!Ekstremni metal genijalci Meshuggah, što na hebrejskom jeziku znači ’ludilo’, dolaze iz švedskog grada Umea. Karijeru su započeli kao thrash metal bend da bi tokom godine evoluirali u progresivni death metal, radeći to na vrlo spontan i prirodan način bez straha od rizika i eksperimentiranja pa su zbog toga uvijek pobuđivali veliku pažnju i među velikim facama u svijetu metala.

Meshuggah su imuni na sve trendove i jednostavno zvuće kao nitko drugi, a nitko drugi ne zvuči kao Meshuggah, te se zbog toga izborili za utjecajnu poziciju u svijetu metala dobijući mnoga priznanja i nagrade uza svoj rad.

Meshuggah na ovoj turneji prestavljaju svoj posljednji album „Koloss“ koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.

Meshuggah Meshugdah će po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture a jeftinije ulaznice po cijeni od 120 kn za možete kupiti do ponedjeljka 21. siječnja na slijedečim pordajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar, te u Dallas Music Shopovima u Zadru – Široka ulica 2, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4.

Od 22. siječnja će ulaznice koštati 150 kn, a na dan koncerta na ulazu dvorane 170 kn. Ulaznice se mogu rezervirati (po pretprodajnoj cijeni od 150 kn) preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net.

Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime) i Meshuggah pod subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane Tvornice Kulture.

Objavljeno 21.01.2013.

Vremeplov

Provincija je samo stanje duha. Glazba je samo jednim dijelom stvar zemljopisnih korijena, ostatak je umijeće slušanja i primanja utjecaja svih vrsta. Ne samo glazbenih.
Livio Morosin