Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rune & Time Decay u Zagrebu

Rune & Time Decay u ZagrebuU zagrebački Klub stižu Rune, heavy metal bend iz Beograda (Srbija), osnovan početkom 2014. godine. Bend je sastavljen od iskusnih glazbenika iz bendova Mortal Kombat i Embrace The Sky.

Rune sviraju klasični heavy metal s primjesama power metala i tradicionalne glazbe. Tekstovi su na srpskom jeziku i bave se mitovima Starog Svijeta (Europe). Do sada su objavili 4 singla (Ragnarok, Ratnički San, Kolovrat i Merlin), a nove pjesme su u pripremi.

Za svoj rad dobili su mnoge pozitivne kritike od webzinea koji se bave metal glazbom u Srbiji, poput Nocturne Magazina i Sveta Gitara. Njihov singl Ratnički San zadržao se na prvom mjestu top liste Ultrazvuk 202 radija Beograd 202 čak nekoliko tjedana.

Premijerno dolaze u Hrvatsku odsvirati koncert u zagrebačkom Klubu (Pavla Hatza 16).Kao podrška nastupiti će Time Decay, bend nastao početkom 2014. godine u Zagrebu kao nasljednik benda Moon Flash (2005. – 2014.).

U Klubu će promovirati svoj album prvijenac ’’Aeonglass’’.

Nakon što su početkom prosinca 2015. godine razvalili metal publiku na 7. godišnjici Valhalle u Močvari, te nakon što su obišli gotovo sve zagrebačke rock klubove, postali su prvi heavy metal bend u finalu HRDemo Kluba. Priznanje za kvalitetan rad došao je i od Metalium bloga koji je njihov album proglasio demo albumom mjeseca (ožujak, 2015).

Objavljeno 27.12.2015.

Vremeplov

Hipotetska pitanja dobivaju hipotetske odgovore.
Joan Baez