Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rune & Time Decay u Zagrebu

Rune & Time Decay u ZagrebuU zagrebački Klub stižu Rune, heavy metal bend iz Beograda (Srbija), osnovan početkom 2014. godine. Bend je sastavljen od iskusnih glazbenika iz bendova Mortal Kombat i Embrace The Sky.

Rune sviraju klasični heavy metal s primjesama power metala i tradicionalne glazbe. Tekstovi su na srpskom jeziku i bave se mitovima Starog Svijeta (Europe). Do sada su objavili 4 singla (Ragnarok, Ratnički San, Kolovrat i Merlin), a nove pjesme su u pripremi.

Za svoj rad dobili su mnoge pozitivne kritike od webzinea koji se bave metal glazbom u Srbiji, poput Nocturne Magazina i Sveta Gitara. Njihov singl Ratnički San zadržao se na prvom mjestu top liste Ultrazvuk 202 radija Beograd 202 čak nekoliko tjedana.

Premijerno dolaze u Hrvatsku odsvirati koncert u zagrebačkom Klubu (Pavla Hatza 16).Kao podrška nastupiti će Time Decay, bend nastao početkom 2014. godine u Zagrebu kao nasljednik benda Moon Flash (2005. – 2014.).

U Klubu će promovirati svoj album prvijenac ’’Aeonglass’’.

Nakon što su početkom prosinca 2015. godine razvalili metal publiku na 7. godišnjici Valhalle u Močvari, te nakon što su obišli gotovo sve zagrebačke rock klubove, postali su prvi heavy metal bend u finalu HRDemo Kluba. Priznanje za kvalitetan rad došao je i od Metalium bloga koji je njihov album proglasio demo albumom mjeseca (ožujak, 2015).

Objavljeno 27.12.2015.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com