Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slaves predgrupa Blood Red Shoes-ima

Slaves predgrupa Blood Red Shoes-imaOdličan britanski duo Blood Red Shoes vraćaju se u Tvornicu kulture u četvrtak, 03. 04. 2014. godine, a kao pregrupa će nastupiti garage punk duo Slaves.

Na djelu turneje Blood Red Shoes prati sjajan mladi garage punk bend Slaves. Britanski sastav kojeg čine bubnjar Isaac Holman koji je ujedno i vokal, kao i Laurie Vincent, vokal i gitara, brzi su punk duo koji je nedavno počeo obilaziti svijet i dobivati hvalospjeve. Nakon nastupa na najznačajnijoj glazbenoj konferenciji SXSW koja se održava u teksaškom Austinu, uslijedila je europska turneja s Blood Red Shoes, a to su im prve svirke izvan Engleske. Do sada su izdali debitantski mini album ”Sugar Coated Bitter Truth”, te EP ”Where’s Your Car Debbie”, a njihova je glazba bučna, agresivna i stvarna.

Blood Red Shoes, alter punk rock band iz Brigtona kojeg čine Laura-Mary Carter (gitara, vokal) i Steven Ansell (bubnjevi, vokal), iza sebe već imaju jedno gostovanje u Tvornici u studenom 2012. Koncert je zbog velikog interesa publike prebačen u veliku dvoranu, a mediji su o tom događaju pisali kao jednom od najboljih te zime u Zagrebu. Karizmatična pojava odlične gitaristice Laure i čvrsto Steveovo bubnjanje svrstava Blood Red Shoes rame uz rame sa sličnim žensko-muškim kombinacijama poput The White Stripesa ili Handsome Fursa, a s gotovo 200 dana godišnje provedenih na turnejama nije niti čudo da su iznimno dojmljiva rock ’n’roll mašina. Najnoviji album ”Blood Red Shoes” bend je sam producirao, a od nedavno se našao u prodaji, te su s njega već skinuti odlični singlovi “The Perfect Mess” i ”An Animal”. Diskografija obuhvaća i albume “Box of Secrets”, “Fire Like This” te “In Time to Voices”.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 65 kn, a na dan koncerta iznosit će 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• sustav Entria i na www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 29.03.2014.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)