Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Airbourne prvi put dolaze u Srbiju!

Video: Airbourne prvi put dolaze u Srbiju!Jedan od najboljih hard-rock bendova nove generacije, Airbourne,održati će svoj prvi koncert u Srbiji 23.06.2013. godine u Novom Sadu, u klubu ”The Quarter”.

Okarakterizirani su kao nasljedinici legendarnih AC/DC. Njihovi scenski nastupi obiluju velikom dozom adrenalina i energije, a gitarista David Roads ih upotpunjuje mnogobrojnim akrobacijama.

Dobra vijest je i da će publika u Novom Sadu među prvima uživo čuti pjesme s novog albuma ”Black Dog Barking” koji izlazi krajem svibnja. Među njima se nalazi i izvrsni prvi singl ”Blonde, Bad And Beautiful’’.

Uz frontmena Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas).

U istoj postavi nezaustavljivo su svirali, objavivši dosada dva albuma. Australijanci su inspiraciju za svoje pjesme uglavnom pronašli u bendovima poput AC/DC, Thin Lizzy i Motörhead (čiji je frontmen Lemmy Kilminster sudjelovao u prvom spotu ’’Runnin’ Wild’’.Album prvijenac ”Runnin’ Wild” u javnost je izašao 2007. godine,donjevši bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album ”No Guts. No Glory”, objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova stečena prvim albumom.

Limitirani broj ulaznica za koncert Airbournea po cijeni od 990 dinara može se kupiti na prodajnim mjestima u Novom Sadu: Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti i u kafeu Macchiato u TC Merkator.

Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta na www.gigstix.com.
Pretprodajna cijena nakon promotivnog perioda biti će 1290 dinara, dok će na ulazu u klub biti 1490 dinara.

Objavljeno 10.04.2013.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com