Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Airbourne prvi put dolaze u Srbiju!

Video: Airbourne prvi put dolaze u Srbiju!Jedan od najboljih hard-rock bendova nove generacije, Airbourne,održati će svoj prvi koncert u Srbiji 23.06.2013. godine u Novom Sadu, u klubu ”The Quarter”.

Okarakterizirani su kao nasljedinici legendarnih AC/DC. Njihovi scenski nastupi obiluju velikom dozom adrenalina i energije, a gitarista David Roads ih upotpunjuje mnogobrojnim akrobacijama.

Dobra vijest je i da će publika u Novom Sadu među prvima uživo čuti pjesme s novog albuma ”Black Dog Barking” koji izlazi krajem svibnja. Među njima se nalazi i izvrsni prvi singl ”Blonde, Bad And Beautiful’’.

Uz frontmena Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas).

U istoj postavi nezaustavljivo su svirali, objavivši dosada dva albuma. Australijanci su inspiraciju za svoje pjesme uglavnom pronašli u bendovima poput AC/DC, Thin Lizzy i Motörhead (čiji je frontmen Lemmy Kilminster sudjelovao u prvom spotu ’’Runnin’ Wild’’.Album prvijenac ”Runnin’ Wild” u javnost je izašao 2007. godine,donjevši bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album ”No Guts. No Glory”, objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova stečena prvim albumom.

Limitirani broj ulaznica za koncert Airbournea po cijeni od 990 dinara može se kupiti na prodajnim mjestima u Novom Sadu: Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti i u kafeu Macchiato u TC Merkator.

Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta na www.gigstix.com.
Pretprodajna cijena nakon promotivnog perioda biti će 1290 dinara, dok će na ulazu u klub biti 1490 dinara.

Objavljeno 10.04.2013.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar