Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Castaway Souls - ”Christmas Wish”

Video: Castaway Souls - ”Christmas Wish”Nakon singlova ”Til Kingdom Come”, ”Taste of Honey” i ”Shellie Trouble”, sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja singl i videospot ”Christmas Wish”.

Riječ je o božićnom duetu Louisa Juckovicha i Lidije Pavlović, u kojem je svestrani Louis odsvirao sve instrumente. Videospot je snimljen krajem studenog u Sisku, u režiji Vjekoslava Akrapa.

Ansambl Castaway Souls u sastavu Louis Juckovich, Lidija Pavlović i Dalibor Butković, svoje redove upotpunio je ugostivši dvoje mladih popularnih glumaca, Luciu Luque Akrap i Vida Ćosića, koji su trenutno u postavi glumačke ekipe RTL-ove serije Horvatovi. Priča iz lirike pjesme preseljena je u bajkovitu pokretnu sliku, posve prikladnu za nadolazeći blagdan.Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: ”Predbožićni period je najbolja prilika u godini da preispitamo svoje emocije i postupke, propuste, postignuća, kao i vlastitu poziciju u društvu, u razdoblju između dva Božića. U vremenu prekinutih veza, izostanka komunikacije i sveopće otuđenosti treba potražiti novi smisao i energiju za kretanje u pravom smjeru.

Tako i ova pjesma govori o zbližavanju i obnovi raspale zajednice te povratku dvoje ljudi u idilu i toplinu doma, upravo u vrijeme Božića, koji je simbol zajedništva i obitelji. Nakon perioda razdvojenosti i prisjećanja na vrijeme provedeno u sreći, par se ponovo povezuje, željno iščekujući i pripremajući se za Božić”.

Objavljeno 25.12.2018.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar