Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Castaway Souls - ”Christmas Wish”

Video: Castaway Souls - ”Christmas Wish”Nakon singlova ”Til Kingdom Come”, ”Taste of Honey” i ”Shellie Trouble”, sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja singl i videospot ”Christmas Wish”.

Riječ je o božićnom duetu Louisa Juckovicha i Lidije Pavlović, u kojem je svestrani Louis odsvirao sve instrumente. Videospot je snimljen krajem studenog u Sisku, u režiji Vjekoslava Akrapa.

Ansambl Castaway Souls u sastavu Louis Juckovich, Lidija Pavlović i Dalibor Butković, svoje redove upotpunio je ugostivši dvoje mladih popularnih glumaca, Luciu Luque Akrap i Vida Ćosića, koji su trenutno u postavi glumačke ekipe RTL-ove serije Horvatovi. Priča iz lirike pjesme preseljena je u bajkovitu pokretnu sliku, posve prikladnu za nadolazeći blagdan.Autor glazbe, teksta i aranžmana Louis Juckovich, o pjesmi kaže: ”Predbožićni period je najbolja prilika u godini da preispitamo svoje emocije i postupke, propuste, postignuća, kao i vlastitu poziciju u društvu, u razdoblju između dva Božića. U vremenu prekinutih veza, izostanka komunikacije i sveopće otuđenosti treba potražiti novi smisao i energiju za kretanje u pravom smjeru.

Tako i ova pjesma govori o zbližavanju i obnovi raspale zajednice te povratku dvoje ljudi u idilu i toplinu doma, upravo u vrijeme Božića, koji je simbol zajedništva i obitelji. Nakon perioda razdvojenosti i prisjećanja na vrijeme provedeno u sreći, par se ponovo povezuje, željno iščekujući i pripremajući se za Božić”.

Objavljeno 25.12.2018.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)