Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zagrebački .upset snimio spot

Video: Zagrebački .upset snimio spotBend .upset je ovu godinu započeo dosta marljivo pa su dečki, osim albuma, snimili i spot za singl „Say No“, koji je prošli tjedan objavljen čak i na Hardcore Worldwide kanalu, inače vodećem Youtube kanalu za svjetsku hardcore scenu.

Što se tiče samog snimanja spota, za njega je zaslužna ekipa iz Metal View Productionsa.

Ovaj singl moći će se naći na njihovom novom albumu naziva „Slaves Of The New World“, koji će biti službeno objavljen pod Geenger Recordsom 14.travnja. Do tada, album je moguće naručiti po manjoj cijeni na službenoj Geenger Records Bandcamp stranici.

Svakako preporučujemo svim fanovima ovog žanra da sobavezno bace oko na spot, zatim da svrate na Bandcamp, a nakon toga i na službenu promociju albuma 16.04. u sklopu programa Good Vibrations u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.


Objavljeno 12.04.2014.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik