Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

6. rođendan kluba Purgeraj

6. rođendan kluba Purgeraj Bliži se 6. rođendanski tulum zagrebačkog kluba Purgeraja. Godinama do sada su njegov rođendan gostii proslavili uz Jinxe, Psihomodo Pop, Dinu Dvornika, Elemental, Titu i Tarantule, TBF, Pipse itd.

Ove godine predvodnici rođendanske proslave koja će se održati 12.5. s početkom u 22 sata su Majke dok ćemo ostale izvođače saznati uskoro.

Jedan od najdugovječnijih istinskih rock&roll bandova u Hrvata, ptica feniks domaće glazbene scene, isporučiti će sirovu struju, brzu vožnju i naravno dobru zabavu.

Sa 7 albuma iza sebe, bezbrojnim nastupima i nagradama Majke i dalje prekoračuju brzinu. Usviraniji nego ikad prije, s novim materijalima i izvođačkim entuzijazmom Majke već preko godinu dana neumorno tresu živim svirkama diljem Hrvatske.

U prodaji su samo 222 karte (Big Baang koncert), koje po pretprodajnoj cijeni od 80kn možete kupiti u klubu od petka 17.04. Na ulazu će cijena biti 95kn.

Objavljeno 22.04.2009.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža