Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Budi ponosan” drugi ištekani singl grupe Majke

”Budi ponosan” drugi ištekani singl grupe MajkeNedavno objavljenim i od svih eminentnih glazbenih kritičara pohvaljenim akustičnim live albumom ˝Unplugged˝, Majke su još jednom potvrdile status perjanica hrvatskog rock ’n’ rolla.

Osim glazbenih kritičara, ˝Unplugged˝ su jedva dočekali i njihovi mladi i stari poklonici, zbog kojih Majke već tjednima stoje na samom vrhu liste najprodavanijih albuma domaće glazbe.

Kada je trebalo najaviti izlazak ˝Unpluggeda˝, za singl i video spot odabrana je akustična verzija pjesme ˝A ti još plačeš˝ koja je svoj zadatak odradila perfektno. Sada kada je album zasjao u punom sjaju i kada su Majke u naponu snage, za drugi singl odabrana je pjesma ˝Budi ponosan˝.

Uz regularno izdanje, ˝Unplugged˝ je objavljen i u limitiranom digipack obliku. U tom je formatu tiskano svega 1.000 albuma pa stoga pozivamo sve fanove da požure jer se zaliha ”brzo topi”.

Majke na Unplugged turneji: 27.09. – Rijeka, Stereo Dvorana (predgrupa: My Buddy Moose), 16.10. – Osijek, Sportska dvorana Zrinjevac (predgrupa: Zinedin Zidan), 17.10. – Varaždin, dvorana Graberije (predgrupa: Zinedin Zidan), 18. 10. – Koprivnica, Stara športska dvorana.

Objavljeno 04.09.2008.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich