Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goran Bare uhićen zbog droge u Zagrebu

Goran Bare uhićen zbog droge u ZagrebuKontroverzni frontmen vinkovačkih »Majki« Goran Bare čini se kako je ponovo pokleknuo pred svojim lošim starim porocima, te je jučer uhićen u Zagrebu zbog posjedovanja droge. Kultni vinkovački rockeri sinoć (29.7. op. u.) su trebali nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ali unatoč dolasku nekoliko stotina vjernih obožavatelja, to se ipak nije dogodilo.

Koncert je najprije odgođen za sat vremena, ali čini se kako je to više bilo »pro forma«, a nakon toga publici je objašnjeno kako je razlog otkazivanja nastupa »Majki« loše stanje basista Nedeljka Ivkovića – Kilmistera, koji je trenutno u bolnici. Međutim, iako je istina da Ivković ima problema sa slezenom, bend je namjeravao nastupiti i bez njega, te izgleda kako su ipak pravi razlog problemi u koje je ponovo upao nepredvidljivi Bare.

– To je još uvijek neslužbeno, ali prema informacijama koje sam dobio, Bare je uhićen u Zagrebu prilikom pokušaja kupovine droge od jednog dilera – rekao je organizator opatijskog koncerta Zvonko Jurić, dodavši kako je jučer policija u Zagrebu provela raciju protiv dilera drogom, a jedna od »žrtva« toga bio je kako se čini i Goran Bare. »Razmetni sin« hrvatskog rock ’n’ rolla, i idol mnogih ljudi upravo iz razloga što je uspio izaći iz pakla droge, opet nije uspio izbjeći zamke demona iz prošlosti. Iako pogotovo u posljednje vrijeme obožavan i hvaljen od mnogih, više je puta tvrdio da je »čist« i da su loše navike iza njega, čini se kako je Bare još jednom pokazao kako je potpuno nepredvidljiv, što uostalom i jest sastavni dio njegove karizme.

Prije same svirke, bend se na probi veselio nastupu na »maloj Ljetnoj«, te je gitarist Kruno Domačinović najavio kako publiku čeka »klasično oranje«. Premda je publika možda i bila spremna na »žetvu« koju su im spremali vinkovački rockeri, Bare se nažalost još jednom pokazao »zelenim« za tako nešto. Dodatnu mrlju na koncert baca i činjenica kako su sva sredstva od prodaje ulaznica trebala biti donirana za humanitarnu akciju za obuku pasa vodiča minotragača i razminiravanje Hrvatske. Svim posjetiteljima koji su kupili ulaznicu sinoć, odmah su vraćeni novci, a oni koji su je kupili ranije, povrat troškova mogu naplatiti danas.

M. Maljavac (Novi list)
Objavljeno 31.07.2009.

Vremeplov

Ne stvaram pirotehničke efekte. Sviram o frustracijama, strpljenju, bijesu... Glazba je ”produžetak” moje duše.
Dick Dale