Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hrvoje Rupčić u emisiji ”Turki Party”

Hrvoje Rupčić u emisiji ”Turki Party”Frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić, u ponedjeljak, 11.10., gostovat će u emisiji ”Turki Party” urednika i voditelja Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskog radija, od 13:35 sati.

Hrvoje Rupčić i Zlatko Turkalj imaju pregršt tema i povoda za razgovor.

Najznačajnija latin-jazz/salsa grupa na ovim prostorima ove godine broji 15 godina rada - kao i Aquarius Records - i to smo dvostruko rođendansko slavlje prije nepunih mjesec dana obilježili izdanjem ”The Best Of”. Izdanje broji 15 hitova Cubisma - počevši od 1996. pa do skladbi novijeg datuma - te jednu novu pjesmu ”Cumbanchero”, koju je Cubismo snimio u suradnji s Kočani orkestrom. Cubismo je u svojoj dugoj i bogatoj karijeri često nagrađivan, osvojili su 22 Porina, a mogu se pohvaliti i da su prvi nekubanski bend u svijetu koji je surađivao s glazbenicima legendarnog sastava Buena Vista Social Club.

Spomenute i mnoge druge teme Rupčić i Turki pretrest će u ponedjeljak zato sugeriramo da budete na frekvencijama Drugog programa Hrvatskog radija.

Objavljeno 09.10.2010.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)