Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kosheen su još uvijek dovoljno privlačni

Trio Kosheen, jedan od najpoznatijih britanskih electro sastava tekućeg desetljeća, vraća se na scenu trećim albumom ”Damage” čiji se izlazak očekivao u jesen 2006., no termin objavljivanja prebačen je za proljeće ove godine. Već su razlike između trip hop/drum’n’bass prvijenca ”Resist” (2001.) i darkerskog, rockerski usmjerenog nasljednika ”Kokopelli” (2003.) pokazale da se opseg kreativnosti Darrena Decodera, Markeeja Substancea i pjevačice Sian Evans neprestano nadopunjuje novim idejama, što je podloga na kojoj su krenuli u realizaciju projekta.

Nekoliko pjesama s CD-a ”Damage”, primjerice ”Guilty” i najavni singl ”Overkill”, grupa je predstavila tijekom prošlogodišnjih solističkih i festivalskih nastupa po Europi i Engleskoj, a prve reakcije na cjelokupnu zbirku od 14 skladbi pokazale su kako album sadrži dovoljno privlačnog materijala (”Same Ground Again”, “Thief“,”Like A Book“) da Kosheen s optimizmom može zaokružiti prvih 10 godina postojanja.

Objavljeno 07.05.2007.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer