Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kraftwerk na InMusicu

Kraftwerk na InMusicuPioniri elektronske glazbe prvi su potvrđeni izvođači najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj. Četvrto izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove će se godine, pod novim imenom T-Mobile InMusic, održati 24. i 25. lipnja na tradicionalnoj lokaciji, Otoku hrvatske mladeži na Jarunu.

Listu od 40-ak izvođača predvodi utjecajni Kraftwerk, njemački sastav kojeg možemo smatrati tvorcima gotovo svih žanrova elektronske glazbe u posljednja tri desetljeća.

Kraftwerk su 1970. u Duesseldorfu osnovali Florian Schneider i Ralf Hutter te u brojnim postavama inspirirali stvaranje techna, synth-popa, eksperimentalne elektronike te bezbroj drugih pravaca. Nakon četiri desetljeća početkom ove godine grupu je napustio Schneider,
no uživo i dalje predstavljaju izvrsnu svirku koju se ne propušta.

Na predstojećem izdanju bit će predstavljen, novi, treći stage, u potpunosti posvećen heavy metalu. Kao i dosad, cijena festivalske ulaznice ovisit će o tome kada ste je kupili - od 9. veljače do 1. ožujka prodavat će se po 350 kuna, naredna dva mjeseca po 400, do 15. lipnja za upad ćete morati izdvojiti 450, a posljednjih osam dana prije početka festivala 500 kn. Svojim korisnicima T-Mobile je omogućio popust od 50 kuna, dok će studenti mjesec dana od početka prodaje ulaznicu moći nabaviti po 250 kn.

Objavljeno 08.02.2009.

Vremeplov

Peace!
John Lennon