Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kraftwerk na InMusicu

Kraftwerk na InMusicuPioniri elektronske glazbe prvi su potvrđeni izvođači najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj. Četvrto izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove će se godine, pod novim imenom T-Mobile InMusic, održati 24. i 25. lipnja na tradicionalnoj lokaciji, Otoku hrvatske mladeži na Jarunu.

Listu od 40-ak izvođača predvodi utjecajni Kraftwerk, njemački sastav kojeg možemo smatrati tvorcima gotovo svih žanrova elektronske glazbe u posljednja tri desetljeća.

Kraftwerk su 1970. u Duesseldorfu osnovali Florian Schneider i Ralf Hutter te u brojnim postavama inspirirali stvaranje techna, synth-popa, eksperimentalne elektronike te bezbroj drugih pravaca. Nakon četiri desetljeća početkom ove godine grupu je napustio Schneider,
no uživo i dalje predstavljaju izvrsnu svirku koju se ne propušta.

Na predstojećem izdanju bit će predstavljen, novi, treći stage, u potpunosti posvećen heavy metalu. Kao i dosad, cijena festivalske ulaznice ovisit će o tome kada ste je kupili - od 9. veljače do 1. ožujka prodavat će se po 350 kuna, naredna dva mjeseca po 400, do 15. lipnja za upad ćete morati izdvojiti 450, a posljednjih osam dana prije početka festivala 500 kn. Svojim korisnicima T-Mobile je omogućio popust od 50 kuna, dok će studenti mjesec dana od početka prodaje ulaznicu moći nabaviti po 250 kn.

Objavljeno 08.02.2009.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang