Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kupite ulaznice za Hladno pivo!

Kupite ulaznice za Hladno pivo!Već tradicionalni humanitarni koncert za SOS Dječje selo, Hladno pivo će ove godine održati u zagrebačkoj netom reanimiranoj Močvari. I to 20. rujna 2009., u vrijeme kad bi najgore vrućine trebale biti za nama, s početkom u 20 sati i 9 minuta.

U prodaju je pušteno točno 500 ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, s time da ćete ih imati prilike nabaviti u periodu od mjesec dana od 20. kolovoza.

Bend će odsvirati neke od pjesama koje već dulji period na koncertima nisu svirali, a sve to u kolopletu ”najvećih i najpoznatijih hitova”. Po dobrom starom običaju, bend će koncert početi na vrijeme, točno kako je najavljeno.

U ožujku objavljen DVD ”Knjiga postanka”, trenutno promovira singl ”Carstvo pasea (live)”, a nakon prilično radnog ljeta i naporne godine, Hladno pivo se povlači u osamu kako bi radio na novome albumu, nasljedniku ”Knjige žalbe”.


Ulaznice potražite na blagajni Močvare, u Shoe Be Do dućanu u Gajevoj i u Via Putovanja d.o.o., Ignjata Đorđića 6. Zagreb.

Objavljeno 25.08.2009.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)