Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Massimo Savić, Carlos Nakai, Neisha na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Massimo Savić, Carlos Nakai, Neisha na Ljetnoj pozornici u OpatijiKoncert pod nazivom ’’Fusion of sounds’’ održat će se 26. svibnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti Carlos Nakai, Massimo Savić i Neisha. Ulaz na koncert je slobodan.


Carlos Nakai: Najprizantiji svjetski frulaš Indijanskog porijekla. Od 1983. kada je izdao prvi album Changes prodao je više od 4 milijuna nosača zvuka te je osam puta bio nominiran za nagradu Grammy.
Nakai je prvi donio Indijansku frulu u koncertne dvorane te je nastupio diljem svijeta sa nekim od najpoznatijih simfonijskih orkestara kao što su Philadelphia Philharmonic, Omaha Symphony i još petnaestak simfonijskih i komornih orkestara. Često je surađivao i nastupao u internacionalnim sastavima kao što je Wind Traveling Band iz Kyota a što je rezultiralo albumom ‘Island of Bows’. Nastupao je također s Tibetanskim frulistom Nawang Khechogom, havajskim slack gitaristom Keolom Bearnerom, čelistom Udi-Bar Davidom (Philadelphia Philharmonic) s kojim je izdao album ‘Voyagers’ intimnog zvuka židovsko-arapskog glazbenog nasljeđa.1992. dobio je NAIRD Indie Award za najbolji New Age Album Migrations, a 1999. Indie Award za Mythic Dreamer, 1994. je dobio počasni doktorat Northern Arizona University, dobitnik NAMMY-ja - the Best World Album 2006. Izdao je 35 što samostalnih što zajedničkih albuma, za albume Canyon Trilogy i Earth Spirit dobio je RIAA certified, svoja znanja i iskustvo objavio je u knjizi The Art of the Native American Flute. Napisao je glazbu za više filmova i TV emisija. I dalje intenzivno surađuje s umjetnicima u Europi, Japanu, Kanadi.


Massimo Savić - izvanredni pjevač koji je nebrojeno puta zadužio hrvatsku glazbenu scenu, objavljuje novi album jednostavna naslova Massimo, a potom su uslijedili hvaljeni albumi Vještina i Vještina 2 koji su Massima vratili u sam vrh hrvatske mainstream pop-rock glazbe. Nakon više nominacija, godine 2004. napokon dobiva diskografsku nagradu Porin u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe. Uspjeh je ponovio i sljedeće dvije godine, kao i na ovogodišnjem Porinu..

Neisha - mlada slovenska kantautorica i akademska glazbenica. Njezin prvi album ”Neisha” bio je najprodavaniji dvije godine zaredom u Sloveniji. U kratkom periodu osvojila je najveće koncertne dvorane u Sloveniji (Križanke i Cankarjev Dom) i nastupila na nekoliko velikih europskih festivala.
Zbog skladateljskog umijeća (sklada za komorne i simfonijske orkestre), izvrsnih vokalnih mogućnosti, sjajne interpretacije, Neisha se našla uz bok najvećih slovenskih glazbenih umjetnika ovog doba.

Massimo i Neno Belan - Zar više nema nasObjavljeno 25.05.2009.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens