Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi masivni Stereophonics

Velški sastav Stereophonics, završili su svoj novi album, nakon pauze od dvije godine i izdanja „Sex Violence Language Other“. Novi album još nije dobio konačno ime. „Ovo je ploča sa jako masivnim zvukom, energijom koju smo imali i na posljednjem albumu, raskošnim refrenima i velikim pjesmama kao što su one s albuma „Performance and Coctails“.

Novi album predstavlja kulminaciju svega onoga šta smo do sada radili“, izjavio je pjevač benda, Kelly Jones. Stereophonics će omogućiti svojim fanovima da potpuno besplatno skinu novu pjesmu „Bank Holiday Monday“ ukoliko kupe kartu za predstojeću turneju. Bend pored turneje planira i reizdanje njihovog prvog albuma „Word Gets Around“ kao i DVD izdanja „Rewind“.

Objavljeno 21.03.2007.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj