Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Očekuje nas trilogija U2-a

Očekuje nas trilogija U2-aIako je ”No Line On The Horizon” objavljen ove godine, U2 uskoro objaviti čak tri studijska albuma - nasljednika ”Songs of Ascent”, soundtrack za mjuzikla Spider-Man te album pjesama započetih s producentom Rickom Rubinom.

Bono je u nedavnom intervjuu za američki časopis Rolling Stone potvrdio ranije planove za snimanje i objavljivanje nastavka aktualnog albuma pod nazivom ”Songs of Ascent” koji bi sadržavao snimke koje nisu iz određenih razloga dospjele na njega, a smatraju da zaslužuju biti objavljene.

Zanimljivo je kako Bono inzistira na tome da ovaj materijal bude više orijentiran na pop dionice, a kao reprezentativnu pjesmu koja bi ujedno trebala biti i najavni singl ističe ”Every Breaking Wave”.

Album koji će popratiti zanimljivi mjuzikl o čovjeku pauku već se radi punom parom, iako je The Edge rekao kako još uvijek on i Bono nisu sigurni hoće li oni osobno biti na njemu ili sami glumci, za koje pišu glazbu i tekstove, ali ono što jest sigurno, radit će se o klasičnom U2-ovskom rock izdanju.

Naposljetku, četvorka namjerava uzeti pauzu iduće godine kada bi se posvetili nedovršenim materijalima započetim sada već davne 2006. s producentom Rickom Rubinom.

Objavljeno 02.11.2009.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger