Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Očekuje nas trilogija U2-a

Očekuje nas trilogija U2-aIako je ”No Line On The Horizon” objavljen ove godine, U2 uskoro objaviti čak tri studijska albuma - nasljednika ”Songs of Ascent”, soundtrack za mjuzikla Spider-Man te album pjesama započetih s producentom Rickom Rubinom.

Bono je u nedavnom intervjuu za američki časopis Rolling Stone potvrdio ranije planove za snimanje i objavljivanje nastavka aktualnog albuma pod nazivom ”Songs of Ascent” koji bi sadržavao snimke koje nisu iz određenih razloga dospjele na njega, a smatraju da zaslužuju biti objavljene.

Zanimljivo je kako Bono inzistira na tome da ovaj materijal bude više orijentiran na pop dionice, a kao reprezentativnu pjesmu koja bi ujedno trebala biti i najavni singl ističe ”Every Breaking Wave”.

Album koji će popratiti zanimljivi mjuzikl o čovjeku pauku već se radi punom parom, iako je The Edge rekao kako još uvijek on i Bono nisu sigurni hoće li oni osobno biti na njemu ili sami glumci, za koje pišu glazbu i tekstove, ali ono što jest sigurno, radit će se o klasičnom U2-ovskom rock izdanju.

Naposljetku, četvorka namjerava uzeti pauzu iduće godine kada bi se posvetili nedovršenim materijalima započetim sada već davne 2006. s producentom Rickom Rubinom.

Objavljeno 02.11.2009.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven