Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

OZ ili Ovako zvučimo

Grupa OZ (Ovako zvučimo) najperspektivniji su mladi rock band sa krajnjeg juga Hrvatske, točnije Ploče, koji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji imaju status najboljeg live rock benda. O kvaliteti samog banda govori i činjenica da ih je primio i bez razmišljanja odlučio s njima raditi naš najcjenjeniji rock producent Denis Mujadžić – Denyken.

U svega 15 dana snimili su svoj album prvijenac, a produkcija albuma pod producentskom palicom Denykena uskoro se privodi kraju. Album nosi simboličan naslov ’Pakao u kojem plešemo’, a kako izgleda njihov prvi spot za singl ”Napokon” te kako zvuče uživo – možete pogledati i poslušati u subotu 24. studenog u kultnom zagrebačkom caffe baru Spunk (podnožje Nacionalne i sveučilišne knjižnice) kada će također predstaviti i pjesme s nadolazećeg albuma.

Članovi banda opisuju svoj album kao moćno i žestoko odsvirani rock u kojem je tematski svaka pjesma priča za sebe. Riječ je o modernom rock albumu pod utjecajem zvuka američkih alter rock bendova u kojem se mješaju razni podžanrovi unutar rocka s time da instrument koji dominira je bas. MySpace: www.myspace.com/ovakozvucimo.

Objavljeno 19.11.2007.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed