Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pipsi uskoro rasprodali USB Stick!

Pipsi uskoro rasprodali USB Stick!Prošlu subotu, 15.05.2010., Pipschips&videoclips održali su izvanredan koncert u Boogaloo klubu. Velika količina posjetitelja ispunila je klub u potpunosti i zajedno s bendom pjevali uglas sve do zadnje pjesme.

Kako se radilo o promotivnoj USB turneji, koncert je bio poseban po tome jer su se na njemu izvodile različite pjesme s Diskografije (USB sticka), od klapskih verzija pa do rijetko izvođene pjesme ”Mafija”.

Nakon Koprivnice i Zagreba, Promo USB turneja se nastavlja koncertom u Zadru (22.5.) te u Rijeci (4.6.)

I dok Pipsi žare i pale koncertima po Hrvatskoj, njihov USB Stick samo što nije rasprodan. Od tiskanih 500 primjeraka Diskografije, prodana je velika većina pa upozoravamo sve poklonike glazbe PC&VC-a da ukoliko su planirali kupti USB Stick, požure, jer ih je ostalo jos samo dvoznamenkati broj.

Edicija USB Stickova limitirana na 500 komada i da je zaista riječ o pravoj poslastici za fanove jer košta svega 149 kuna i osim što sadrži sve albume Pipsa, na Sticku se nalaze također pjesme u izvedbi Klape Bambi, 6 neobjavljenih demo songova uz autoriziranu biografiju benda ”Dugi vikend u zemlji čudesa” Ante Perkovića te raritetne fotografije – neizostavne foto memorabilije svih postava banda.

USB Stick promo turneja:
petak, 7.05. - Koprivnica- MMC Kugla
subota, 15.05. - Zagreb - Boogaloo
subota, 22.05. - Zadar– Kino Pobjeda
petak, 4.06. - Rijeka – Muzej Peek&Poke

Objavljeno 23.05.2010.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)