Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjevač INXS-a JD Fortune živi u autu

Pjevač INXS-a JD Fortune živi u autu Pjevač koji je pobijedio na televizijskom reality natjecanju i postao vokal australske skupine INXS otkrio je da je bankrotirao te da živi u autu od kako su ga izbacili iz grupe.

JD Fortune je za jedne kanadske novine ispričao kako je nakon svjetske turneje bio otpušten uz stisak ruke i jedno hvala. Također je priznao da je za vrijeme članstva u grupi INXS počeo konzumirati kokain.

Skupina INXS, koja je trenutno na odmoru, nije komentirala njegove izjave, no na službenim stranicama grupe Fortune se još uvijek vodi kao njihov pjevač.

U 80-ima i 90-ima INXS su imali više hitova od kojih ponajprije pamtimo ”New Sensation” te ”Need You Tonight”. Skupinu je čekalo još mnogo uspjeha no 1997. godine karizmatični Michael Hutchence, frontman grupe, pronađen je mrtav.

Nakon njega četvorica su se okušala u ulozi frontmana da bi Kanađanin Fortune pobijedio u natjecanju za pjevača skupine. S njime su snimili samo album naziva ”Switch”, 2005. godine, nakon kojeg je uslijedila dvogodišnja svjetska turneja.

Fortune je priznao da je povrijeđen njihovom odlukom da ga otpuste iz banda: ”Osjećam se jako usamljeno jer sam s tim dečkima putovao 23 mjeseca.” Izjavio je da se ne drogira već dvije godine te da živi u stražnjem djelu svog auta.

Objavljeno 04.03.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com