Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skunk Anansie ponovo na okupu i rade novi album

Skunk Anansie ponovo na okupu i rade novi albumGrupa Skunk Anansie se nakon sedam godina mirovanja i ”prijateljskog razlaza zbog nepomirljivih razlika među članovima” ponovno okupila.

Nekada vrlo popularan bend odnedavno se ponovo nalazi u studiju gdje zajedno snimaju novi album koji bi trebao naslijediti njihova tri vrhunska izdanja - ”Paranoid & Sunburnt”, ”Stoosh” i ”Post Orgasmic Chill”, od kojih je posljednji prodan u čak četiri milijuna primjeraka.

Pjevačica Skin, pravog imena Deborah Anne Dyer, gostovala je prošlog tjedna na Londonskom tjednu mode gdje je nosila reviju za supermodel Naomi Campbell, a basist grupe, Richard Lewis - Cass, je medijima upravo tamo potvrdio vijest.

Osim njih dvoje Skunk Anansie čine gitarist Martin Kent - Ace i bubnjar Mark Richardson. Skin je nakon par suradnji i nastupa s drugim glazbenicima poput Placeba objavila solo album ”Fleshwounds” koji nije naišao na značajniji uspjeh, tako da je ta činjenica zasigurno ”kumovala” okupljanju benda. Za to je vrijeme Ace je objavio album ”Still Hungry”, a Mark je postao zamjenski bubnjar u skupini Feeder.

Prvi koncert ove žestoke rock grupe osnovane 1994. godine koja se proslavila odličnim singlovima za tzv. X generaciju ”Weak”, ”Charlie Big Potato”, ”Hedonism”, ”Selling Jesus”, ””Secretly”, ”Brazen”, ”Hedonism”, ”I Can Dream” i ”Lately” trebao bi se održati u londonskom klubu Shepards Bush Empire, ali još nema točnog datuma.

Skunk Anansie - Secretly (uncut version)

Objavljeno 23.09.2008.

Vremeplov

U redu je odrasti ako ne ostariš. Sthvatio sam to još kao klinac.
Jarvis Cocker (Pulp)