Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sting najavio novi album

Sting najavio novi albumMožda i nije najidealnije godišnje doba za najaviti ’’zimski’’ album, no Stingu očito to ne predstavlja problem. ”If On a Winter’s Night...” novi je album Stinga, koji će objaviti 27. listopada.


Novi Stingov album inspiriran je njegovim najdražim godišnjim dobom. Album će sadržavat dvije originalne skladbe ”Lullaby for an Anxious Child” i ”The Hounds of Winter”, te tradicionalne britanske napjeve, božićne pjesme i uspavanke. ”The Snow It Melts the Soonest”,”A Soalin” te ”Gabriel’s Message” (božićna pjesma iz 14. stoljeća) samo su neki od naslova koje će Sting obraditi.

Objavljeno 01.07.2009.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban