Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što to povezuje Roberta Planta i Alison Krauss

Što to povezuje Roberta Planta i Alison KraussDa se Robert Plant, glas Led Zeppelina, na albumu ’Rising Sand’ udružio s Alison Krauss, pjevačicom sasvim drukčijeg country i bluegrass usmjerenja, iznenadilo je samo slušatelje koji dovoljno ne poznaju raspon Plantovih glazbenih interesa - od opskurnog bluesa i tradicionalnog RB-a do folka i etna.

Kad tom tandemu pridodamo prepoznatljiv producentski potpis T-Bone Burnetta, najprimjerenijeg supervizora roots projekta kakav je ’Rising Sand’, te potporu Marca Ribota, Mikea Seegera, Normana Blakea i drugih uključenih instrumentalista, rezultati ne mogu izostati.
U jednoj najavi CD-a ’Rising Sand’ stoji da bi se čudnije od spoja njegovih protagonista mogao doimati samo zamišljeni tandem King Konga i Bambi, što je točno sve dok Roberta Planta i Alison Krauss ne čujemo na djelu.

Objavljeno 27.11.2007.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)