Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svjetska premijera filma o The Clashu na DORF-u

Nakon uspjelog riječkog izdanja DORF-a u prostoru ”Molekule” objavljeno je da će drugi Festival dokumentarnog rock filma otvoriti svjetska premijera novog filma Don Lettsa o The Clash, pod nazivom „Revolution Rock“. Film u trajanju 66 minuta, vinkovačka publika pogledat će u četvrtak, 06. ožujka, a ovom ekskluzivnom prikazivanju koncertnog filma o legendarnim The Clash, koji sadrži neke do sada neobjavljene koncertne snimke ovog sastava, nazočit će i sam autor, koji će publici osobno predstaviti svoj najnoviji film.

Nakon otvorenja, u Kildare’s Music Pubu će nastupiti i kao DJ. Njegovi DJ nastupi još s kraja 70-ih otvorili su vrata reggae glazbi i mnogi londonski mladi glazbenici koji su kasnije obilježili povijest rock glazbe (Sex Pistols, The Clash…), upravo na njegovim setovima su zavoljeli reggae što im je omogućilo kreativno razvijanje a time i nastajanje nekih od ključnih pjesama i albuma u povijesti glazbe. U sklopu svog gostovanja u Hrvatskoj, Don Letts će 3 puta nastupiti kao DJ: 05.03. u Zagrebu, KSET, 06.03. Vinkovci i 07.03. Velika Gorica, Klub 100.

Festival dokumentarnog rock filma - DORF ’08 organizira Udruga ljubitelja filma ’Rare’ iz Vinkovaca, u suradnji s Gradskim poglavarstvom Vinkovaca i Gradskim kazalištem „Joza Ivakić“. Više detalja o cijeni ulaznica, detaljima vezanim uz filmove i događanja te ostalim pojedinostima potražite na službenoj stranici festivala www.dorf-vk.com.

Objavljeno 04.03.2008.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders