Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tri milijuna eura za Exit festival

Autori Exita, jednog od najvećih festivala u Europi koji svake godine okupi više od sto tisuća posjetitelja, prodaju prava na organiziranje tog koncertnog događaja, a jedan od ozbiljnijih ponuđača je i hrvatska tvrtka “Arijan entertainment”.

Arijan Shehu, direktor te tvrtke, koja inače “drži” i pulski Histria festival, potvrdio je tu informaciju. Nude tri milijuna eura. Iz Exit tima navode kako autor Dušan Kovačević i njegovi suorganizatori nude prava na organizaciju festivala, a navodno su već odbili beogradsku “Komunu”, koja organizira velike koncertne događaje u Srbiji.

Ako dođe do poslovnog dogovora s hrvatskom tvrtkom, autor i organizatori Exita obvezuju se sudjelovati u organizaciji koncerata idućih deset godina. Na Exitu 2007. najavljena su, tradicionalno, najveća imena svjetske scene, a među ostalima i Cemical Brothers, Robert Plant te Basement Jaxx. Više na Exitfest.org.

Objavljeno 06.02.2007.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)