Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tri milijuna eura za Exit festival

Autori Exita, jednog od najvećih festivala u Europi koji svake godine okupi više od sto tisuća posjetitelja, prodaju prava na organiziranje tog koncertnog događaja, a jedan od ozbiljnijih ponuđača je i hrvatska tvrtka “Arijan entertainment”.

Arijan Shehu, direktor te tvrtke, koja inače “drži” i pulski Histria festival, potvrdio je tu informaciju. Nude tri milijuna eura. Iz Exit tima navode kako autor Dušan Kovačević i njegovi suorganizatori nude prava na organizaciju festivala, a navodno su već odbili beogradsku “Komunu”, koja organizira velike koncertne događaje u Srbiji.

Ako dođe do poslovnog dogovora s hrvatskom tvrtkom, autor i organizatori Exita obvezuju se sudjelovati u organizaciji koncerata idućih deset godina. Na Exitu 2007. najavljena su, tradicionalno, najveća imena svjetske scene, a među ostalima i Cemical Brothers, Robert Plant te Basement Jaxx. Više na Exitfest.org.

Objavljeno 06.02.2007.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)